Ferran brilla, Pedri i Lamine “descansen”

Internacionals. Gol i assistència de l’exjugador del City entrant des de la banqueta en la victòria del combinat nacional contra Suïssa (1-4)

Ferran Torres va acabar sent, sorprenentment, el protagonista de la jornada internacional d’ahir. Ja amb Olmo descartat després del cop que es va endur en el primer duel de la selecció espanyola en aquesta aturada, va ser Pedri qui el va substituir en l’onze. De la Fuente tampoc va dubtar a col·locar-hi de nou Lamine Yamal, malgrat haver jugat els 90 minuts tres dies abans.

Tot i això, cap dels dos blaugrana va acabar jugant gaires minuts. L’expulsió de Le Normand va provocar l’entrada de Vivian i va ser Pedri el sacrificat, disputant menys de mitja hora. Mentre que Lamine va quedar-se al vestidor en el descans i va deixar pas a Ferran Torres, que va acabar sent clau en el triomf del combinat nacional. Lamine va regalar el primer gol a Joselu, Fabián va fer el segon. Suïssa va retallar distàncies, però Espanya, amb un jugador menys, va golejar en la segona part. Ferran va fer la jugada i l’assistència a Fabián en el tercer. I es va encarregar de tancar el partit definint una bona transició per marcar l’1-4 definitiu.

Lewandowski, 90 minuts tot i les molèsties

Malgrat demanar el canvi en el partit anterior per molèsties musculars, el davanter del Barça va jugar el partit complet ahir en la derrota de Polònia a Croàcia. Ho va fer sense problemes i torna ja cap a Barcelona, com els tres espanyols.

Avui, torn per a Koundé

La selecció francesa rep avui Bèlgica (20.45 h) després de caure fa tres dies davant Itàlia en un partit en el qual Koundé tan sols va jugar un quart d’hora. Va ser Clauss el titular al lateral dret, però tot apunta que el blaugrana podria ser avui l’aposta inicial de Deschamps.

Demà es jugarà la darrera jornada de compromisos internacionals. El Barça estarà pendent de Ter Stegen, que jugarà als Països Baixos amb Alemanya. A més, també apunten a sumar minuts a les cames Pau Cubarsí i Pablo Torre amb la selecció espanyola sub 21 a Hongria.