Barça

Bernal comença el compte enrere

Operat. El migcampista és intervingut amb èxit de la greu lesió al genoll esquerre, que el tindrà un any de baixa

L’infortuni va ser cruel amb Marc Bernal el 27 d’agost passat a Vallecas. Allà, quan el Rayo-Barça (1-2) estava a punt d’acabar, en el temps afegit, concretament en el minut 98 de partit, es va lesionar greument el genoll esquerre. Va ser, com sol passar en aquest tipus de lesions, en una acció ben normal del joc; Bernal va perseguir Isi Palazón i va tallar netament la progressió de l’atacant del Rayo, però la inèrcia de la jugada va acabar amb els dos jugadors per terra i el genoll del blaugrana colpejat, ben malmès. De seguida, el migcampista de 17 anys es va posar la mà a la zona afectada i va abandonar el terreny de joc, acompanyat dels metges de l’equip, entre llàgrimes. Mals auguris, que es van confirmar l’endemà: trencament del lligament encreuat anterior i del menisc extern del genoll esquerre.

Revés important per al jove futbolista, que s’havia convertit en fix per a Hansi Flick en el pivot defensiu, i havia estat titular en les tres jornades que s’havien disputat fins aquell moment i rendint a molt bon nivell. Però ahir al matí, gairebé dues setmanes després, va engegar el comptador per tornar al futbol. El Barça va informar que va ser operat de forma satisfactòria, en una intervenció duta a terme pel doctor Joan Carles Monllau amb la supervisió dels serveis mèdics del club culer, a l’hospital de Barcelona. La rehabilitació serà llarga; l’entitat estima que el temps previst de recuperació és de 12 mesos. Té tota una carrera al davant.

REVÉS

El del planter havia estat titular en les tres jornades disputades abans de l’infortuni

LA DADA

17
anys
té Marc Bernal, nascut a Berga el 26 de maig del 2007. Té tota la carrera al davant.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)