Barça

Víctor Font: “Cada dia que passa és pitjor; demanem convocatòria d’eleccions per al 2025”

Víctor Font ha fet una roda de premsa per fer balanç dels darrers moviments de Joan Laporta a la presidència del Barça. El líder de l’oposició s’ha mostrat crític amb el màxim mandatari del club blaugrana i ha arribat a demanar eleccions anticipades de cara el proper estiu del 2025.

“No s’està aprofitant tot el potencial que té el club, cada dia que passa és pitjor i demanem que es convoquin eleccions el proper estiu”, deia Víctor Font durant una roda de premsa en la qual ha fet peticions i ha passat revista de diferents temes: “Els últims tres mesos han estat decebedors i frustrants, dels més decebedors de la història del club. No hi ha pla, cada vegada hi ha menys gent bona a les estructures de l’entitat i, per tant, no aprofitem tot el potencials. En l’àrea econòmica han marxat tots i això provoca errades de gestió que acaben en un relat propagandístic ple d’irrealitats, promeses que no es compleixen i mentires”.

El líder de “Sí al Futur” ha criticat amb duresa la salut econòmica del club: “No sé quantes vegades s’ha dit que hem sortit del túnel. I no. No podem dir que estem salvats econòmicament si no aconseguim resoldre dues coses, el forat de Barça Studios i demostrar als barcelonistes que el club pot generar beneficis per tornar el deute de 1.300 milions”, ha dit Font, que ha afegit: “Se’ns diu que tancarem el curs 2023/24 amb beneficis ordinaris positius i no és cert ja que es faran plusvàlues de venta de jugadors i això no és ordinari. També hi haurà alguna provisió i moviments comptables”.

Víctor Font també ha atacat l’àrea esportiva amb un discurs crític que ha mantingut de principi a fi: “Deco ha fet més del que la pèssima gestió esportiva li ha deixat fer. Estava lligat de mans i peus. Fins ara han tingut tres directors esportius, tres entrenadors i s’han fet 30 fitxatges dels quals només en queden 8. Sense excepcions a les normes del fair play no haguéssim inscrit a ningú”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)