L’1x1 blaugrana del Girona-Barça

Per Carles González

TER STEGEN (90’)
puntual
No va tenir gaires problemes, en un partit que el Barça va dominar àmpliament. Tot i això, va ser clau, quan el resultat era 0-2, fent una aturada de molt mèrit en una rematada a boca de canó de Bryan Gil.
kOUNDE (90’)
GARANTIA
En el millor moment des que va fitxar pel Barça. Infranquejable en defensa, tant al lateral dret (60 minuts) com de central (30 minuts), i bé amb la pilota. De fet, seva va ser la passada que Dani Olmo va convertir en el 0-3.
CUBARSÍ (61’)
IMPECABLE
Una altra actuació convincent del jove central. Còmode defensant ben amunt, va lluir en els primers compassos d’enfrontament amb una retallada d’emergència a Danjuma. Amb pilota, com sempre, perfecte en la sortida.
IÑIGO m. (90’)
ferm
S’ha convertit en un fix a l’eix defensiu per a Hansi Flick. Ahir va demostrar per què. Va estar impecable en tots els aspectes. A destacar, sobretot, com d’eficient va estar defensant amb la línia altíssima.
BALDE (90’)
CONSTANT
A poc a poc, va recuperant l’exuberància física que el va portar a ser el 3 del Barça quan va pujar al primer equip. Concentrat i efectiu sense pilota, quan la va tenir va protagonitzar pujades interessants pel carril esquerre.
CASADÓ (90’)
GUIA
En el pivot defensiu, va enganxar defensa i atac, i ho va fer amb solvència. Ben endreçat, controlant i comunicant-se contínuament, amb pilota va ser molt responsable, va jugar fàcil i pràcticament no en va perdre. A més, va assistir Pedri en el 0-4.
PEDRI (69’)
tot terreny
Fenomenal més a prop de la base, treballant i recuperant pilotes, i també quan es va acostar a l’àrea rival. De fet, va arrodonir la golejada amb el quart, resolent amb classe i dedicant la diana a Hansi Flick.
OLMO (61’)
DIFERENT
Entre línies va ser verinós, un dia més, i també va tornar a marcar. Un golàs amb un xut de volea encreuat amb el qual va sentenciar l’enfrontament. Va marxar tocat i avui serà sotmès a proves per veure l’abast de la lesió.
LAMINE YAMAL (89’)
GOLEJADOR
Continua creixent com a futbolista. Fonamental per entendre la victòria culer a Montilivi amb dos gols, el 0-1 i el 0-2. Al planter feia gols, és qüestió de temps que en faci ara ja amb els grans. Ja ha començat: n’ha fet tres en la lliga.
LEWANDOWSKI (69’)
DESAFINAT
Va fer la feina d’estirar i fixar centrals, com sempre, i també va tenir un parell d’ocasions clares per marcar, però no va estar encertat davant de Gazzaniga. Flick li va donar descans en el tram final.
RAPHINHA (90’)
PLETÒRIC
Tot i no contribuir directament en cap de les quatre dianes, es va tornar a mostrar fonamental en la pressió alta i participatiu i insistent en atac. Va ser punyent i va transmetre confiança en les seves accions.
ERIC (29’)
aplaudit
En el seu retorn a Montilivi, que el va ovacionar quan va trepitjar la gespa, va actuar en el pivot defensiu amb eficiència.
FORT (29’)
COMPLIDOR
Minuts al lateral dret, posició en què va complir sense problemes. Va provar de marcar amb un xut llunyà que va sortir desviat.