Barça

“Podríem haver fet un o dos gols més, però estic molt content”

Hansi Flick Entrenador del Barça

Hansi Flick estava radiant, després d’una altra actuació convincent, amb golejada, protagonitzada pel conjunt que orienta. “Hauríem pogut marcar un o dos gols més, però estic molt content amb l’actuació de l’equip”, va assegurar el tècnic. “Ara tenim confiança i es pot veure en tots els partits que hem jugat. Estem compactes i units sempre sense pilota. I amb pilota, tenim qualitat per jugar i generar ocasions”, va indicar l’alemany, que va donar valor a la pressió alta que efectua l’equip, un dels trets més característics d’aquest Barça. “Hem estat molt ben posats, centrats en la pressió. Sabíem que si els deixàvem espai, ens ficaríem en problemes”, va expressar. “Hem merescut la victòria”, va reiterar el preparador, qüestionat per l’arbitratge, que va tenir com a punts de controvèrsia el penal a favor del Girona que l’àrbitre va tirar enrere advertit pel VAR i la vermella a Ferran Torres: “Em centro en el meu equip. Si passa alguna cosa, hi ha el VAR. No soc un entrenador que busca excuses amb els àrbitres. Tenen una feina dura.”

Proves a Dani Olmo

Flick també confirmar que el canvi d’Olmo va ser per molèsties. “Hem d’esperar a demà [per avui] a les proves i veurem. Esperem que no sigui gran cosa”, va dir.

DANI OLMO

“Hem d’esperar a les proves i veurem. Esperem que no sigui gran cosa”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)