Barça

Fermín torna a petar

Barça. El migcampista, que es va entrenar ahir després de superar un problema muscular a la cuixa esquerra, es va lesionar un altre cop, ara a la cama dreta

Mala pinta. Fermín López torna a estar lesionat. El migcampista del Barça, que tot just tornava als entrenaments a les ordres de Hansi Flick després de superar un problema muscular al recte anterior de la cuixa esquerra, es va lesionar una altra vegada i de manera similar, però ara a l’altra cama, al recte anterior de la cuixa dreta. El temps de baixa: unes tres setmanes. Cop dur per al futbolista, que només ha pogut jugar 56 minuts en les cinc jornades de lliga disputades, i també per a Flick, que queda sense una alternativa per rellevar Dani Olmo, també a la infermeria. A l’andalús se l’espera ja per al retorn després de l’aturada de seleccions del mes vinent, per al duel de lliga que tindrà lloc el 20 d’octubre, al Lluís Companys, contra el Sevilla.

Pel camí, doncs, es perdrà sis enfrontaments. Dos de Champions –per començar, l’estrena en la competició, demà (21 h) al feu del Mònaco– i quatre de lliga. D’aquesta manera, arribarà a la jornada 10 de lliga pràcticament inèdit. Tot plegat, després d’un estiu carregat en què ha jugat l’Eurocopa i els Jocs, i que, inevitablement, evoca el que va protagonitzar Pedri fa tres anys. I en el cas del canari no va ser una situació positiva, ja que, des d’aleshores, no ha pogut jugar amb regularitat i en òptimes condicions a causa d’un continuat calvari de lesions musculars.

Així, Fermín gairebé no s’ha aturat des que va començar la campanya passada, quan Xavi Hernández se’l va quedar per al primer equip, ja en la pretemporada. Després de militar al Linares com a cedit, el tècnic egarenc hi va confiar per al primer equip culer i en el seu primer curs com a professional va acumular 42 partits, amb dinou titularitats. El seu gran rendiment va propiciar que Luis de la Fuente el cités per jugar l’Eurocopa i també que Santi Denia el portés als Jocs, competicions de les quals la selecció espanyola va sortir victoriosa. A Alemanya només va participar en un partit (28 minuts), però a París, on va anar tan bon punt va finalitzar el torneig continental, sí que va jugar molt, sis partits (425 minuts), i va ser clau amb sis dianes.

Tot seguit (el 9 d’agost), va fer només deu dies de vacances, es va integrar a la disciplina del Barça i, amb tan poc temps de descans, sense preparació i gairebé sense haver jugat, va ser convocat, de nou, en l’última aturada internacional amb el combinat estatal sub-21, amb el qual es va lesionar el primer dia. Ahir tornava, un cop rehabilitat, però va tornar a petar.

TRALLA

El dorsal 16, que ve d’un estiu carregat amb Eurocopa i Jocs, només va fer deu dies de vacances

LA DADA

3
setmanes
és el temps de baixa estimat per a Fermín, que té una lesió muscular al recte anterior de la cuixa dreta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)