Barça

Del Gamper al Lluís II

El rival. El Mònaco és l’únic equip que ha tombat el Barça de Flick i arriba molt endollat al partit

El futbol té els seus capricis i ha volgut que el Barça de Flick s’estreni a la Champions enfrontant-se amb l’únic equip que ha aconseguit derrotar-lo en aquests primers mesos de temporada. I ho va fer amb contundència. El Mònaco va vèncer 0 a 3 a Montjuïc en el Gamper, penalitzant els errors dels blaugrana i mostrant-se molt perillós en transicions. El triomf folgat dels francesos va generar dubtes a can Barça pocs dies abans d’arrencar la lliga. Qui els ho havia de dir, als culers, que un mes després les coses haurien canviat tant. “No podem comparar aquests dos partits”, va dir el tècnic dels monegascos, Adi Hütter, en la prèvia. “Des que els vam guanyar en un amistós, han fet un inici de temporada fantàstic. A l’agost a ells els faltaven jugadors i no estaven en la mateixa forma física”, va afegir.

Els de Flick arriben al Lluís II amb un panorama ben diferent, en un dels millors moments futbolístics dels últims anys i amb la il·lusió de mantenir aquest nivell en la reformada competició continental. No serà gens fàcil. Els del Principat no han abaixat el rendiment que van mostrar a Montjuïc. El seu inici a la Ligue 1 és molt positiu, han sumat 10 punts de 12, guanyant amb suficiència el cap de setmana passat a domicili i en camps complicats com el de l’Olympique de Lió. Han marcat set gols i tan sols n’han rebut un, i va ser de penal en el darrer segon contra el Lens. El projecte que encapçala l’austríac Hütter apunta maneres i volen competir per fer-se un lloc en la fase següent d’aquesta Champions.

Serà un partit amb ben pocs precedents en partit oficial. El Barça i el Mònaco tan sols s’havien vist les cares en una fase de grups de la Champions del curs 1993/94. Van ser dos partits que van acabar amb triomf blaugrana.

LA PRÈVIA

No podem comparar aquests dos partits. A l’agost els faltaven jugadors i forma física
Adi Hütter
ENTRENADOR DEL MÒNACO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)