Barça

Kounde: “Arribarà un moment en què haurem de fer vaga”

Jules Kounde ha parlat en la prèvia del Mònaco- Barça de demà (21 h). Les seves declaracions:

La transformació de l’equip

“L’equip entén molt bé el què vol el mister. Quan hi ha canvi d’entrenador hi ha dinàmica nova. És un staff molt proper. Tenim equip per jugar així i tothom està fent molt bé la seva feina. Estem pressionant molt bé, recuperem a prop de l’àrea i tothom té ganes de pressionar perquè així podem controlar millor el partit”.

L’objectiu

“L’objectiu és guanyar-la. Hi ha molts equips de màxim nivell, ho sabem. És una competició molt difícil, amb un nou format al qual ens haurem d’adaptar. Hem de competir, ser nosaltres mateixos i progressar. El curs passat vam quedar-nos a quarts i aquest any, volem més”.

Calendari atapeït. Vaga, com va dir Rodrigo?

“Estic d’acord amb el què va dir Rodri. Cada any tenim més partits, menys temps de descans. Venim de 3, 4 anys dient-ho. Ningú ens fa cas, no s’escolta als protagonistes i arribarà un moment en què sí, que haurem d’anar a la vaga perquè és l’única manera de fer-nos escoltar pels que decideixen. Cada cop hi ha més lesions. Hi ha equips que jugaran 70 partits a la temporada, cosa que és una bogeria”.

“Si les coses no han canviat és perquè ens falta organitzar-nos. Hem de ser una veu perquè és més poderós el missatge quan ve d’una organització que reuneix molts jugadors. N’hem de parlar”.

El seu millor moment al Barça?

“No ho sé. L’equip i jo estem passant un bon moment. També n’he passat de macos des que soc aquí. Però sí que és veritat que em trobo molt bé en l’equip i amb el què proposa el mister”.

Li agrada la nova Champions?

“Hi ha avantatges i desavantatges. Quan ho provem, tindré una opinió. Son més partits o 4 si no passes directament. Més càrrega. Sí que és més competitiu, jugues amb més equips. És difícil dir si és millor o pitjor”.

El Gamper contra el Mònaco

“És diferent, però sí que és cert que sempre que jugues un partit en pots aprendre. I això esperem fer, aprendre del què vam fer malament en aquell partit. Arriben bé ells també. Serà un partit difícil, un equip que pressiona, que juga amb intensitat. Estem preparats”.

Treball físic

“És una nova forma de treballar. No s’ha de tirar a la brossa el què havia fet Xavi. Vam tenir moments difícils, però hem tingut moments en què l’equip ha estat bé. És una nova forma, que encaixa bé amb l’equip i ho estem entenent. El mister exigeix en tot moment que hi hagi intensitat sempre que entrenem i que estem enfocats. Ho estem entenent molt bé i es reflecteix al camp”.

Lamine Yamal en defensa

“És un noi que treballa per l’equip. El meu rol també és orientar-lo, primer perquè defenso més que ell i també perquè soc més gran. Treballa sempre”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)