Barça

Jules Kounde

Futbolista del Barça

“L’objectiu és guanyar la Champions”

Jules Kounde viu un dels seus millors moments, en el terreny individual, des que va aterrar al Barça l’estiu del 2022. “Em trobo molt bé en l’equip i amb el que proposa l’entrenador”, va assegurar el parisenc, en la prèvia del matx d’avui, en què l’equip culer comença a caminar en la Champions League. “L’objectiu és guanyar-la. Hi ha molts equips de màxim nivell, ho sabem, però hem de competir, ser nosaltres mateixos i progressar. El curs passat vam quedar-nos als quarts de final i, en aquest, volem més.”

“Haurem de fer vaga”

Kounde va ser interrogat per les paraules de Rodri Hernández (Manchester City) dimarts, en què es va queixar de com d’atapeït és el calendari i va proposar una vaga de futbolistes com a solució. “Hi estic d’acord”, va dir. “Cada any tenim més partits i menys descans, fa temps que ho diem i ningú no ens fa cas”, va continuar. “Arribarà un moment en què sí, haurem d’anar a la vaga perquè és l’única manera de fer-nos escoltar pels que decideixen”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)