El juvenil del Barça s’estrena amb derrota a la Youth League en un partit boig (4-3)

Els de Belletti han tingut bons trams de partit i han anat dues vegades per davant, però acaben marxant amb les mans buides de Mònaco

El juvenil del Barça ha perdut en l’estrena a la UEFA Youth League, que ha canviat de format com la Champions. Els blaugrana han caigut per 4 a 3 en un partit boig a Mònaco, amb trams de molt bon futbol i algunes desconnexions que els han acabat costant cares.

Ha arrencat molt bé el conjunt de Juliano Belletti. La bona pressió ha permès robar a prop de l’àrea contrària i incomodar els francesos. Bons minuts de Junyent i Juan Hernández en el joc interior i dels extrems Arnau Pradas i Jan Virgiili, amenaçant. Han començat a caure les primeres ocasions i, després de robar una pilota en la pressió, Hugo Alba ha habilitat a Pradas per marcar el primer. El segon ha arribat des del punt de penal superada la mitja hora de joc. L’ha anotat Alba a l’estil Lewandowski.

Tot semblava més que encarat, 0 a 2 i el Barça superior. Però tot ha canviat en tres minuts, just abans del descans. Dues males decisions dels laterals culers han permès a Tincres i Bouabré, els millors dels francesos, empatar el partit en dues fogonades. Cop dur i tot per decidir al segon temps.

Duel igualat a la represa, amb opcions per ambdós equips. Jan Virgili ha sigut el més destacat a la segona meitat. L’extrem arribat aquest estiu del Nàstic de Tarragona no ha parat de desbordar i generar perill. Ha regalat dues assistències que els companys han perdonat. Tot i això, ha aparegut el talent de Pedro Fernández. El jove de tan sols 16 anys n’ha tingut prou amb un minut per agafar la pilota i, després d’una diagonal, trobar l’escaire de la porteria local des de fora de l’àrea. Golàs per tornar a avançar el Barça.

Ben poc ha tornat a durar l’alegria. Una bona acció per banda esquerra del Mònaco ha acabat amb el doblet de Tincres després d’una gran centrada de Mokabakila. De nou taules. Ja a la recta final, després de la bogeria, l’equip més sencer han sigut els locals. Tincres ha dirigit una transició amb suficiència per acabar assistint a Carvalho a l’espai perquè fes el 4 a 3 i deixés el Barça amb les mans buides. Debut amarg pels de Belletti, sobretot pel resultat, malgrat que amb força coses positives.