Barça

Hansi Flick: “Hem d’acceptar aquesta derrota”

El tècnic del Barça, Hansi Flick, ha atès els mitjans de comunicació després de la derrota contra el Mònaco (2-1) en l’estrena a la Champions. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Com ha afectat l’expulsió?

“Crec que hem defensat amb molta intensitat. Hem intentat fins al final mantenir la defensa prou compacta. Els jugadors estaven ben junts i, després, els que han entrat han intentat imprimir més velocitat. La targeta, però, ha canviat el partit. Hem intentat defensar com equip i bloc, i també hem atacat i hem disposat d’ocasions. Avui hem d’acceptar aquesta derrota”.

Quines sensacions el deixa el partit?

“Crec que ho hem d’analitzar. És la meva feina com a entrenador. L’equip marxa amb el cap ben alt. Al vestidor estaven decebuts, però el diumenge tenim un partit difícil i és moment de passar pàgina. Analitzarem el partit i parlaré amb els jugadors sobre el que no hem fet bé. No hem fet les combinacions que normalment fem, i després de l’expulsió el partit ha canviat completament”.

Mirar endavant

“Estic molt orgullós d’aquest equip, però hem d’acceptar aquesta derrota. Tindrem més partits i estic segur que quan tornin els altres jugadors serem millors. L’equip ha de tornar a recuperar energies perquè tenim un altre partit d’aquí a tres dies. Estic positiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)