El Barça sua de valent per superar el Sevilla i allarga el ple de triomfs (0-1)

L’equip dirigit per Pere Romeu obté una victòria ben treballada a l’estadi Jesús Navas gràcies al gol d’Aitana Bonmatí (69’), que ha celebrat de la millor manera possible la seva renovació amb el club blaugrana

El Barça sua de valent per imposar-se a l’estadi Jesús Navas de Sevilla gràcies a un gol d’Aitana Bonmatí (69’) i prolonga el ple de triomfs en la Lliga F, havent sumat nou punts dels primers nou en joc.

Les blaugrana han dominat, han dut la iniciativa i han generat diverses arribades de perill, però els hi ha faltat efectivitat de cara a porteria i una millor presa de decisions en els últims metres. Ewa Pajor ha estat a punt d’avançar les catalanes abans del quart d’hora de joc (14’), però la més clara l’ha tingut Ona Batlle, que ha enviat un xut al travesser (19’).

Pere Romeu no ho veia del tot clar, i és per això que el tècnic ha optat per fer un doble canvi al descans amb la intenció de sacsejar l’equip i refrescar les cames. Graham Hansen i Fridolina Rolfö han ingressat al terreny de joc en substitució d’Esmee Brughts i Vicky López, que estrenava titularitat aquest curs en la Lliga F.

Els canvis han donat aire a l’equip i, després de minuts d’insistència, ha arribat l’únic gol del partit, obra d’Aitana Bonmatí, que ha rebut l’assistència de Pajor (0-1, 69’). D’aquesta manera, la futbolista de Sant Pere de Ribes ha celebrat la seva renovació amb el club fins al juny del 2028, que va ser anunciada el dilluns d’aquesta setmana.