Barça

Flick: “No hi ha més remei que acceptar el que passi amb Ter Stegen”

Hansi Flick ha comparegut en roda de premsa després del triomf a Vila-real (1-5). L’alemany ha valorat la victòria, la golejada, el nivell de l’equip, però tot condicionat per la greu lesió de Ter Stegen.

Victòria

“Els aficionats estan contents després de guanyar en un camp com aquest. El partit ha sigut molt bo, també per part del Vila-real. La dinàmica del partit ha sigut molt positiva i hem fet grans gols. Estem encantats amb això, és evident que la notícia de Ter Stegen ens entristeix. Hem d’esperar les informacions sobre ell.”

Lesió Ter Stegen pels seus plans

“No hi ha més remei que fer el que hem fet fins ara. Hem d’acceptar-ho. No és fàcil. Ha estat un accident, molt dur per ell. Tenim suficients jugadors, hem de cuidar-nos d’ells i ho hem fet. Estic molt orgullós de l’equip i de com hem jugat avui. Tots els que venen ho fan bé, ha sigut una gran victòria.”

Lamine Yamal

“Crec que hauríem de protegir a jugadors com ell, els àrbitres i tots. Té molta qualitat, però altres jugadors també, com Lewandowski i Raphinha. Han jugat com a equip en atac i en defensa. És el que volem, ser una unitat compacta.”

Adversitats

“Les lesions geus han sigut un accident, no podem fer-hi res. I la vermella a Eric ho era. Però l’equip té una gran actitud, té caràcter. M’encanta, cada dia m’agrada més. Tinc una barreja entre gent molt centrada i gent que gaudeix jugant a futbol, ens agrada.”

Possibilitat buscar un altre porter

“No sé si m’agrada plantejar-me això. Esperem. Marc és un jugador molt important per nosaltres, el nostre capità. M’entristeix molt i acaba de passar, enteneu que no vull parlar d’aquest tema ara. No he pogut ni parlar encara amb ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)