Barça

Szczesny, l’escollit

Fitxatge. La incorporació del polonès podria fer-se oficial avui mateix després de passar la revisió mèdica

Tot indica que el fitxatge de Wojciech Szczesny pel Barça és imminent. De fet, podria convertir-se en jugador blaugrana avui mateix. Hansi Flick i la direcció esportiva han decidit acudir al mercat immediatament per suplir la baixa de Ter Stegen durant els pròxims set o vuit mesos, sense esperar al mercat d’hivern. Entre les opcions de porters lliures, el club ha optat pel polonès, retirat des que va acabar la seva participació en l’última Eurocopa.

La previsió és que Szczesny passi avui la revisió mèdica i, si no hi ha cap contratemps, signi després el seu contracte. Tot indica que Iñaki Peña serà qui jugarà, com a mínim, els propers partits fins a l’aturada de seleccions, ja que l’ex de la Juve necessitarà unes setmanes per agafar ritme després d’estar algun mes sense entrenar-se. Ara bé, sembla evident que Szczesny ve a ser el titular indiscutible.

El polonès ha decidit tornar a posar-se els guants davant l’oportunitat de jugar en el Barça, malgrat haver-se retirat recentment. Tot i això, als seus 34 anys no és un porter que arribi d’anys d’inactivitat. Va ser titular en dos partits de l’Eurocopa i indiscutible en el Juventus la temporada passada, en què va disputar 35 partits de Serie A, tots com a titular i mostrant un bon nivell. És una garantia sota els pals i la seva trajectòria ho demostra: set anys a Torí, dos en el Roma i cinc en l’Arsenal. El Barça ha trobat una solució ràpida a un gran maldecap.

EXPERIÈNCIA

Juventus, Roma i Arsenal avalen la gran trajectòria del porter, retirat des de fa tres mesos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)