Barça

L’1x1 del Barça

Per Marta Escubós

IÑAKI PEÑA (90’)
segur
Tots els focus estaven posats en Iñaki Peña, i a ell no li va tremolar el pols. Es va mostrar molt segur en tot moment. Va atrapar sota pals una rematada clara de cap de Carles Pérez, i amb la pilota als peus tampoc va cometre cap errada.
KOUNDE (90’)
incansable
Amunt i avall durant els 90 minuts. Kounde és un portent físic. No només va ser decisiu en l’aspecte defensiu, sinó que també ho va ser en l’ofensiu. D’ell va néixer el gol del matx, amb una excel·lent centrada al cor de l’àrea.
CUBARSÍ (88’)
EXIGIT
El central blaugrana va estar exigit per les arribades d’Uche, però aquest només el va aconseguir superar un parell de cops, i sense conseqüències. Va estar ràpid a l’hora d’iniciar les jugades d’atac. La seva solvència habitual.
I. MARTÍNEZ (90’)
contundent
Es complementa a la perfecció amb Pau Cubarsí. Al darrere és contundent, no deixa passar ni una pilota. Va tallar d’arrel les envestides rivals i també va filtrar alguna passada molt interessant.
BALDE (88’)
veloç
Va haver de treballar de valent per frenar Carles Pérez. Ho va fer. En la majoria d’accions, va sortir vencedor dels duels entre tots dos. També va tenir energia per llançar-se a l’atac, i ho va provar amb un xut tímid.
ERIC (90’)
creixent
El de Martorell va mantenir la seva posició en el doble pivot. Aquest cop es va mostrar més còmode sobre el terreny de joc. Molt bé en els canvis de direcció i en tasques defensives. Li costa més girar-se i en va fallar una de molt clara.
PABLO TORRE (63’)
lent
En la seva segona titularitat consecutiva, Pablo Torre va continuar a la mitja punta per acompanyar el trident ofensiu. Aquest cop, però, no va ser tan transcendent. A més, li va faltar més rapidesa en la transició.
CASADÓ (90’)
CONSOLIDAT
Casadó ja exerceix com un veterà. Sempre atent, ben col·locat i ajudant en tot el que faci falta. Sap buscar a la perfecció tots els espais per generar ocasions de perill i en tasques defensives tampoc falla. Un gran nivell.
LAMINE YAMAL (90’)
talentós
La defensa del Getafe el va sotmetre a un seguiment molt ferotge, però tot i així va aconseguir escapar-se amb el seu talent innat. Amb un xut marca de la casa, que va refusar Soria, va estar a punt de fer el segon gol.
RAPHINHA (90’)
vertical
Va lluir per primera vegada el braçal de capità des de l’inici d’un partit. El brasiler va fer un treball incansable, sent participatiu i mirant sempre cap endavant. Li va faltar, però, molta precisió i contundència en els metres finals.
LEWANDOWSKI (77’)
REMATADOR
L’ariet polonès va fer el més difícil, obrir la llauna. Sempre ben situat dins l’àrea, va aprofitar una centrada excel·lent des de la banda dreta de Kounde, que va refusar David Soria, per fer el gol de la victòria en el 19’.
ferran (27’)
amagat
Li va costar entrar en joc. No va rebre gaires pilotes i, per tant, tampoc va poder disposar de cap ocasió clara per marcar.
PEDRI (13’)
actiu
Va donar rapidesa al joc i va combinar a la perfecció amb els atacants, generant ocasions de perill. Bé també en defensa.
héctor fort (2’)
Va sortir en els darrers compassos del matx i no va tenir temps per mostrar-se. El que va fer, ho va fer bé. No es va complicar.
g. martín (2’)
llest
En els darrers minuts es va mostrar contundent, tallant les últimes envestides del Getafe quan intentaven igualar el marcador.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)