Barça

Flick: “Necessitem experiència, per això plantegem l’opció de fitxar un porter”

Hansi Flick ha comparegut en roda de premsa després de la victòria davant el Getafe (1-0) al Lluís Companys. El tècnic ha valorat la victòria, el nivell defensiu del Getafe, l’esforç i treball de l’equip i ha repassat diversos noms propis.

Victòria més justa de la temporada

“Ens ha costat, sabíem que seria difícil. Hem intentat combinar i jugar ràpid, però defensen molt bé, s’han tancat molt bé. Estic orgullós de l’equip, hem lluitat els 95 minuts i hem tingut bona mentalitat. També orgullós de l’afició, han notat que els necessitàvem.”

Szczesny

“No parlo de jugadors que no estan a l’equip. Iñaki Peña ha estat bé i hem aconseguit la victòria, estem contents.”

Fitxar un porter ara

“Tenim jugadors molt joves, també ho és l’Iñaki. Necessitem tenir experiència, per això plantegem aquesta possibilitat, veurem què passa.”

Lewandowski

“Per mi és el millor 9 de la darrera dècada. La seva feina és fer gols, ho està fent.”

Patiment en la darrera jugada

“Crec que mereixíem guanyar. És cert que podrien haver marcat en la darrera jugada, però nosaltres podríem haver sentenciat abans. Hem guanyat després d’un partit dur.”

Eric Garcia

“Crec que ha jugat molt bé, ho està fent bé. Avui ha fet un gran partit, n’estic satisfet.”

Nivell de l’equip

“Treballem bé, estem entrenant molt dur per la idea amb la qual volem jugar. Els jugadors són capaços de fer-ho. El partit d’avui ha estat bé, hem tingut una defensa sòlida. N’aprendrem d’aquest partit.”

Ansu Fati

“Està al 100%, però el partit era molt dur i estava molt apretat, hem decidit apostar per altres jugadors. Està a punt per jugar.”

Koundé

“Està molt en forma, el seu rendiment és espectacular i no estem pensant en fer-lo descansar ni canviar la posició. És un líder absolut, un gran lluitador. Ho dona tot els 90 minuts. Estic molt content de tenir-lo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)