Barça

Hansi Flick: “Haurem de fer algunes rotacions, però estem preparats”

El Barça visita demà (21h) l’Osasuna amb l’objectiu de tornar a sumar els tres punts i mantenir-se invictes en aquest inici de lliga, on ja acumulen set victòries consecutives. En la prèvia d’aquest duel, el tècnic blaugrana, Hansi Flick, ha comparegut en roda de premsa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Possibilitat d’igualar el rècord de vuit victòries consecutives a la lliga

“Sempre és bo guanyar, no ens centrem si és un rècord. Ens hem preparat per anar a guanyar, tot i que sé que serà difícil. Han aconseguit 10 punts a casa dels onze que tenen. És un equip fort a casa. He sentit que l’estadi té un ambient increïble, els aficionats fan costat a l’equip i a mi m’agrada això. Crec que als jugadors també els agrada aquest ambient”.

Els resultats no han tardat en arribar

“Això va de qualitat. Estan molt ben preparats quant al futbol. Estem encantats de treballar amb ells cada dia. Treballen amb molta passió i molt bona mentalitat. Segueixen les nostres instruccions i ho estan fent molt bé. És bonic ser entrenador del Barça”.

Hi haurà rotacions demà?

“Evidentment, haurem de fer alguna rotació, però també necessitem que els jugadors experimentats com Raphinha, és un jugador molt important per nosaltres, igual que Lewandowski. Estem preparats per això”.

Com està De Jong?

“El que he vist als entrenaments m’ha agradat. També Gavi s’està recuperant bé. Van augmentant el ritme dels entrenaments, i això és bo. En el cas de Frenkie, està a prop per tornar i ajudar-nos. Hem de veure com evoluciona la setmana que ve”.

Marc Bernal

“Està bé de moment. No ha estat fàcil acceptar-ho i donar-se’n compte quan estàs lesionat a aquesta edat. Primer penses que tot ha acabat, però ara es mostra positiu. Ha de fer un llarg camí de recuperació”.

Iñaki Peña, titular tota la temporada?

“Podria ser, per què no? Està treballant bé i és important la confiança que pot anar agafant partit a partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)