El Barça clava deu gols al Granada en una festa al Johan (10-1)

Golejada d’escàndol del Barça davant el Granada a l’estadi Johan Cruyff (10-1) en la quarta jornada de la lliga femenina. Les catalanes han esclafat a les andaluses, sent superiors del primer minut a l’últim. Pajor, amb un hat-trick, ha liderat un gran triomf coral de les de Pere Romeu, en el primer festival al Johan Cruyff amb el nou tècnic.

No ha pogut començar millor el partit. Ewa Pajor ha marcat el primer tan sols arrencar, assistida per Caroline Graham Hansen. El partit s’ha encarrilat i les blaugrana han dominat amb fermesa des de l’inici. Ha costat d’arribar el segon, però l’ha trobat Marta Torrejón a deu minuts del descans.

Semblava que seria el resultat a la mitja part, però han arribat minuts de festa al Johan. Ha començat amb un penal a favor i el gol d’Alèxia per col·locar el 3 a 0 al marcador i sentenciar l’enfrontament. Un descompte llarg ha permès veure dos gols més. El quart ha sigut en pròpia porteria i el cinquè el doblet de Pajor. La polonesa suma quatre gols en les quatre primeres jornades.

Les andaluses han retallat diferències a la represa. Vignola ha marcat el gol de l’honor. Ben poc ha tardat Fridolina Rölfo a anotar el sisè, assistida per Clàudia Pina. Aitana ha necessitat cinc minuts per donar una assistència quan ha saltat a la gespa. Graham Hansen l’ha convertit en el setè. Pajor ha fet el seu hat-trick per deixar clar que ha arribat a la lliga per ser pitxitxi. Aitana també s’ha sumat a la festa anotant el novè i Alèxia ha fet, en la darrera jugada, el desè. El seu doblet des del punt de penal.

Festival golejador del Barça, el primer de l’era Pere Romeu. Les culers no feien 10 gols en partit oficial des del novembre del 2021 al camp del Sevilla. Un resultat d’escàndol per esvair els febles dubtes que s’havien generat en aquest inici al voltant del joc, malgrat haver aconseguit guanyar tots els partits.