Barça

Sense temps per lamentar

Champions. L’equip no pot gastar gaire energia per corregir els errors comesos en la derrota a Pamplona perquè demà rep el Young Boys a Montjuïc en el primer partit de Champions a casa

En un calendari tan atapeït, les rotacions de Flick acaben sent una necessitat. El de Pamplona va ser el cinquè partit del Barça en quinze dies. I el ritme no s’atura. L’equip no té pràcticament temps per pensar en allò que va fer malament i corregir-ho en els entrenaments. Demà té el segon compromís de Champions, el primer a Montjuïc, contra el Young Boys (21 h).

Tornar de Navarra, recuperar mínimament les forces i fer un parell de sessions prèvies al duel europeu. Aquesta és la rutina. I és així les darreres setmanes.

És l’exigència dels clubs grans que disputen totes les competicions. El Barça ho és, però la llarga llista de baixes i una plantilla molt curta fan que afrontar aquests trams sigui especialment dur. Tot i això, Flick té clar des del primer dia que no vol excuses. Té la plantilla que té, l’accepta i toca canviar el xip. Toca activar el mode Champions sabent que fallar contra un dels rivals, a priori, més assequibles seria complicar-se molt la vida després de perdre en l’estrena a Mònaco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)