Barça

Flick: “De Jong podria jugar 10 o 20 minuts”

Hansi Flick ha parlat aquest migdia en la prèvia del Barça- Young Boys. Les seves declaracions més destacades:

El Young Boys

“Òbviament hem analitzat aquest partit. Van ser campions els curs passat, aquest curs no han començat també. Son un equip amb velocitat i haurem de prestar molta atenció. Ens haurem d’ajustar molt bé”.

El partit amb més pressió?

“Pressió, no ho sé. Quan afrontes un partit no tens pressió. És la nostra feina. Vosaltres també teniu pressió, heu d’entregar la vostra feina. I nosaltres també tenim la pressió de guanyar. El partit del Mònaco l’hem d’esborrar. Als deu minuts ja era un altre partit. Demà juguem un partit diferent, el primer a casa i volem guanyar. Contra Osasuna, vam prendre decisions, necessitem, cames fresques”.

Frenkie de Jong, què representa el seu retorn?

“És una gran notícia que pugui tornar. Encara que només siguin 5 minuts. A l’octubre potser poden tornar dos o tres jugadors més. És motiu d’alegria per nosaltres entrenadors i també per la plantilla. Si es dona l’oportunitat, jugarà. No crec que pugui jugar 45 minuts, però potser sí que 10 o 20”.

Els contraatacs del rival

“És difícil defensar alt quan l’equip rival és fort en la transició defensa-atac, per això és important no cometre errades i no perdre’n. Els nostres jugadors saben com fer un bon joc de posició. En defensa hem de tenir processos molt clars. Cada jugador ha de tenir clar quina responsabilitat té al camp”.

Derbi madrileny

“No el vaig veure. No sé què va passar”.

Li expliquen el llançament d’objectes

“S’ha d’identificar aquesta gent i expulsar-la. Això no és part del futbol”.

Mínim marge d’error a la Champions

“Jugarem amb l’equip que creiem que és el millor per jugar contra el Young Boys. Tenim confiança. Vam perdre elp rimer partit però no hi ha motiu per estar deprimits. L’objectiu és guanyar els primers tres punts. No sabem quants punts necessitarem per classificar-nos i hem de guanyar els màxims possibles des de l’inici”.

Les baixes a la medul·lar

“Amb Frenkie haurem de veure com va el joc. I sense Eric, que està sancionat, hem de veure com ho fem. Hem d’estar ben posicionats i jugar el nostre joc”.

Respecte futbolístic al Barça en la Champions

“Soc aquí. Vam perdre el primer partit. No em preocupa què va passar abans. Volem tenir èxit a la Champions i hem de guanyar els partits. Tinc una actitutd molt positiva, els jugadors treballen, l’equip està practicant un molt bon joc. Hi estem treballant i hi treballarem”.

Sczcesny ja és a Barcelona. Ve per ser titular?

“No parlo dels jugadors que no formen part de la plantilla. Cap jugador té la garantia de ser titular en el Barça”.

El rival, el Ypung Boys

“Tenen molts bons jugadors. Atquen la profunditat, tenen jugadors molt ràpids”.

Sczcesny. Ha parlat amb ell?

“Sí. He parlat amb ell. Però aa no diré res. Quan firmi, en podem parlar dissabte a la propera roda de premsa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)