Barça

En hores baixes

El rival. El vigent campió de la Superlliga suïssa arriba a Montjuïc en una crisi de joc i resultats

El Young Boys arriba a l’estadi olímpic Lluís Companys en hores molt baixes. De proclamar-se campió de la Superlliga suïssa el curs passat ha passat a ocupar, en aquests moments, la penúltima posició de la taula, amb quatre derrotes, tres empats i només un triomf, contra el Winterthur. Sis punts de 24 possibles ha sumat fins ara el conjunt que entrena Patrick Rahmen, que també es va estrenar en la Champions amb una contundent derrota contra l’Aston Villa (0-3).

Un moment molt delicat, doncs, el que viu l’equip suís, que, contràriament al que podria fer pensar el nom, té 126 anys d’història, un més que el Barça. A Patrick Rahmen, fitxat aquest estiu, li està tocant viure una realitat totalment oposada a l’època daurada d’aquest equip en els últims anys. Concretament, entre el 2018 i el 2024, va ser capaç de guanyar sis de les set edicions del torneig de la regularitat helvètic. Només van fallar el 2022. Aquest any, el mal inici de temporada posa en perill la seva hegemonia. La renovació de la seva plantilla, amb nou cares noves, gairebé totes a cost zero o que han retornat de la seva cessió, podria explicar aquest mal moment.

Un rival, doncs, a priori, més que accessible, que, a més, arriba a Barcelona amb una baixa significativa, la del seu capità Loris Benito. “Ens fa molta il·lusió jugar contra un dels millors equips del món. Haurem d’oferir la nostra millor versió per rendir bé aquí. L’equip està llest, tot i que sabem que serà molt difícil”, va assegurar el tècnic del Young Boys, que també va desvelar que la seva estratègia inclou “intentar controlar la pilota” i evitar que el Barça desenvolupi el seu joc.

BALANÇ POBRE

El Young Boys només ha guanyat un dels 8 partits que ha jugat a la lliga

LA PRÈVIA

Ens fa molta il·lusió jugar contra un dels millors equips del món
Patrick Rahmen
tècnic del young boys
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)