Barça

Iniesta anunciarà la seva retirada la setmana vinent

El manxec definirà el seu futur el 8 d’octubre i, després de jugar el darrer any als Emirats Àrabs, tot indica que posarà punt final a la seva triomfal trajectòria futbolística

Andrés Iniesta anunciarà el 8 d’octubre que es retira del futbol professional. La llegenda blaugrana, que ha jugat la darrera temporada en un club dels Emirats Àrabs, ha penjat un vídeo a les seves xarxes socials en el qual indica que aclarirà el seu futur dimarts vinent. En les imatges es veu el grafiter ’TV Boy’ fent un disseny d’Iniesta, amb la samarreta del Barça i el seu dorsal vuit en horitzontal, fent el signe de l’infinit. És un símbol que sembla indicar que el futbolista posarà punt final a la seva trajectòria als 40 anys.

Està previst que Iniesta defineixi el seu futur en un acte a Barcelona. El de Fuentealbilla està lliure des de l’1 de juliol, sense cap rumor que el vinculés a cap club. D’aquesta manera, sembla que un dels millors jugadors de la història del Barça i un dels millors migcampistes de la història del futbol, dirà adeu. Amb el Barça, Iniesta ha guanyat tots els títols que un jugador pot guanyar: 4 Champions, 9 lligues, 6 Copes del Rei, 7 Supercopes d’Espanya, 3 Supercopes d’Europa i 3 Mundials de Clubs. A més, cal sumar-hi els títols amb la selecció espanyola: el Mundial, amb el seu gol decisiu a la final, i les Eurocopes del 2008 i el 2012.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)