Barça

El juvenil suma el primer triomf a la Youth League (4-2)

El Barça goleja al Young Boys per 4 a 2, sent superior als suïssos i remuntant la diana inicial dels visitants

El Barça guanya el Young Boys a l’estadi Johan Cruyff (4-2) en la segona jornada de la Youth League, la màxima competició europea juvenil. Els de Juliano Belletti han remuntat la diana inicial dels suïssos i han quallat un gran partit ofensivament. Hugo Alba, Arnau Pradas, Gistau i Pedro Fernández han sigut els golejadors.

Bon inici del Barça, controlant el partit a partir de bones possessions de pilota i ubicant-se a camp contrari amb un bon ritme de circulació. Juan Hernández ha tingut les dues primeres ocasions, però no ha aconseguit trobar porteria. Jan Virgili s’ha generat la tercera en una brillant acció individual per la banda dreta, però el porter l’ha enviat a córner. Superior el Barça als suïssos, amb Landry Farré controlant la presència física de Tsimba, el davanter visitant. Ofensivament, els de Belletti són un equip molt dinàmic i poc fix. Els extrems canvien constantment de banda i es posen per dins, els interiors alternen les alçades i el ’9’ és capaç de fixar i allunyar-se dels centrals.

Però ben poc ha necessitat el Young Boys per posar-se per davant. Una bona combinació per banda esquerra ha acabat amb un control i un xut col·locat de Tristan Jost. No l’ha afectat el 0 a 1 als blaugrana, que han reaccionat ben ràpidament. Arnau Pradas ha provat un xut molt centrat que el porter visitant ha rebutjat malament, Hugo Alba ho ha aprofitat per pescar-lo i posar l’empat. Ha perdonat el segon en la jugada posterior el mateix Alba, després d’una assistència sublim de Juan Hernández. Però ha aparegut Pradas per anotar un autèntic golàs, buscant-se l’espai entre dos jugadors amb un bon moviment a l’interior de l’àrea i definint amb l’esquerra amb un bon xut enroscat al pal llarg.

Ha pogut fer el tercer el Barça tan sols arrencar el segon temps, però el xut de Xavi Espart l’ha enviat a córner Cherif amb una bona mà. Però ha acabat arribant el gol després d’una jugada col·lectiva sublim. Una combinació molt ràpida entre Pradas, Juan Hernández i Quim Junyent, l’ha finalitzat Óscar Gistau. Tant l’assistent com el golejador acabaven de saltar a la gespa.

Tot semblava controlat, esperant un final de partit tranquil, però quan restaven deu minuts Daniel Mendes ha escurçat diferències amb una excel·lent acció a la frontal de l’àrea. El seu xut, amb la fortuna de fregar en un defensor, ha acabat al fons de la xarxa i significant el 3 a 2. Tocava patir, però el Barça ha manejat els darrers minuts de meravella. Ja al 90, el prometedor Pedro Fernández ha marcat la sentència definint amb molta suficiència. El jove de 16 anys ja va marcar en l’estrenea en Champions a Mònaco sortint des de la banqueta, i ha repetit.

Primers tres punts del Barça en aquest nou format de la Youth League, calcat al de la Champions. El proper repte serà també al Johan Cruyff i una pedra de toc important, ja que el rival serà el Bayern de Munic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)