Barça

Aitana, baixa davant el Madrid CF per un quadre catarral

La millor jugadora del món no viatjarà a Fuenlabrada i se l’espera recuperada pel debut a la Champions de dimecres al camp del Manchester City

El Barça visitarà demà el Madrid CFF (16h) sense Aitana Bonmatí a la convocatòria. La de Sant Pere de Ribes pateix un quadre catarral i és baixa per aquesta 5a jornada de lliga. S’espera que la millor jugadora del món pugui estar disponible per dimecres, en l’estrena a la Champions League al camp del Manchester City, el partit més exigent de la fase de grups.

Pere Romeu ha donat la convocatòria pel duel que es jugarà a Fuenlabrada i, més enllà d’Aitana, el tècnic tampoc podrà comptar amb Ellie Roebuck, que segueix el seu procés de readaptació. La convocatòria la formen 19 jugadores: Cata Coll, Gemma; Paredes, Mapi León, Jana, Marta, Pina, Graham, Alexia, Patri, Rolfö, Pajor, Kika, Vicky, Martina, Walsh, O. Batlle, Engen i Brugts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)