El Barça remunta i goleja al Madrid CFF (1-8)

Les blaugrana fan la feina i ja pensen en l’estrena a la Champions de dimecres a Manchester després de marcar 18 gols en els dos darrers partits de lliga

Remuntada, golejada i victòria del Barça a Fuenlabrada davant el Madrid CFF (1-8). Les de Pere Romeu han jugat una fluixa primera meitat, les madrilenyes han marcat un gol que no hauria d’haver pujat al marcador i han arribat al descans guanyant. Però les blaugrana han tret la millor versió al segon temps i han marcat més d’una mitja dotzena de gols per arribar al partit de Champions al camp del City en les millors condicions.

No s’ha sentit còmode el Barça en el primer temps. Advertia Pere Romeu de la complexitat del camp del Madrid CFF i s’ha notat des del primer minut. L’equip, com sempre, ha tingut el domini del partit. Més pilota i més arribades, però poca clarividència. La bona defensa de les madrilenyes i el ritme baix de les culers ha fet que no arribessin excessives ocasions clares. A més, l’efectivitat penalitza les catalanes. Una arribada han necessitat les locals per avançar-se. Una gran jugada de Melgrad per l’esquerra, l’ha finalitzat Poljak. La sorpresa ha sigut que pugés al marcador, perquè la pilota ha semblat sortir clarament per línia de fons abans de la centrada, però l’àrbitre no ho ha considerat.

Ha intentat refer-se el Barça, ha pogut empatar abans del descans, però amb més empenta que idees clares. Unes sensacions que han canviat radicalment després del descans. Les blaugrana han sortit amb l’accelerador premut i han esvaït qualsevol mena de dubte en quinze minuts amb tres gols. Ha marcat el primer ràpidament Keira Walsh després de diversos rebutjos a l’interior de l’àrea. Ha tardat deu minuts a arribar el segon. La mateixa Walsh s’ha inventat una passada sublim per deixar sola Pajor al punt de penal, i no ha perdonat la màxima golejadora de la lliga. Sis dianes en cinc partits. Ha ampliat la diferència Vicky López, ex del Madrid CFF, amb un bon xut des de fora de l’àrea. De l’1 a 0 a l’1 a 3 en un quart d’hora.

Alèxia, que ha entrat per jugar la darrera mitja hora, ha tornat a demostrar la seva qualitat. En una gran acció individual ha sentenciat el partit amb el quart gol, el primer que anota amb la pilota en joc i no des del punt de penal aquesta temporada. No ha acabat aquí la festa de les de Pere Romeu. Walsh, poc habitual en els gols, ha marcat el seu doblet amb un gran xut des de fora de l’àrea per tancar una enorme actuació individual. Poc ha tardat a arribar el sisè. Ha sigut en un córner en el qual la pilota ha quedat encallada en un nus de jugadors i, en principi, Alèxia ha acabat fent el seu doblet.

El setè l’ha signat Ona Batlle aprofitant el rebuig de la portera local. El vuitè i definitiu ha sigur Jana Fernández, l’onzena golejadora del Barça en cinc jornades. Tres punts, nova golejada i a pensa en la Champions. Les blaugrana hi arribaran després de marcar 18 gols en els dos darrers partits de lliga.