Barça

“Només imagino guanyar”

Hansi Flick Entrenador del Barça

Flick no vol pensar en res més que en l’Alavés. Té molt clar que arribar a l’aturada amb una darrera victòria és fonamental i no vol distraccions: “Estem molt concentrats, és un partit molt important, l’objectiu és aconseguir tres punts més abans de la pausa.” De fet, el tècnic alemany va deixar clar en la prèvia del partit que no es vol imaginar l’opció de no sortir de Mendizorrotza amb un triomf: “No vull pensar en cap escenari que no sigui guanyar. És l’objectiu. Estic convençut que donarem la millor versió.”

Flick vol evitar distraccions que puguin provocar una segona ensopegada consecutiva en lliga. Tot i la golejada i gran actuació davant el Young Boys en la Champions, superar el test d’avui a Vitòria permetria oblidar definitivament el mal partit a Pamplona. L’entrenador culer va continuar reivindicant que “era el moment de provar les rotacions”, però va assegurar que la situació és diferent pel partit d’aquesta tarda, veu l’equip al 100%.

El tècnic ha decidit no convocar encara Szczesny després dels seus primers entrenaments. Considera que necessita una mica més de temps, però va assegurar que estarà llest per competir després de l’aturada. Va defensar que és un jugador que serà molt positiu per al Barça: “Crec que està en molt bona forma, és un porter amb experiència i qualitat, aportarà molt.” L’alemany va indicar que, si el porter hagués tingut algun dubte, hauria dit que no a la proposta del club. A més, Flick es va mostrar molt contundent afirmant que qui ha tingut incidència en la seva arribada ha sigut el preparador de porters, De la Fuente, i no Lewandowski. A més, el tècnic va destacar que l’arribada del polonès ajudarà Iñaki Peña, que serà avui titular i a qui Flick veu molt bé, en un gran estat de forma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.