Barça

Lewandowski impulsa el líder (0-3)

Robert Lewandowski viu un moment dolcíssim. Li cauen els gols de les butxaques al davanter de 36 anys, que avui, al feu del Deportivo Alavés ha liderat la victòria (0-3) del Barça amb un hat-trick. Es manté l’equip entrenat per Hansi Flick en el lideratge, amb tres punts d’avantatge respecte el seu principal perseguidor, el Real Madrid.

Ha estat doncs, l’ariet polonès – màxim golejador del campionat amb 10 dianes en 9 jornades disputades–el gran responsable que la tarda culer a Mendizorrotza hagi estat tant plàcida. Aviat s’ha fet sentir Lewy (7’) obrint la launa amb una rematada de cap en una falta lateral centrada per Raphinha. També el brasiler ha donat continuïtat al seu gran moment, amb una nova actuació destacable, repartint dues assistències. I és que el segon gol també ha estat a passada del capità, que ha servit en safata a Lewandowski (22’), després d’una ràpida transició. Tot seguit ha arirbat el tercer, quan el dorsal 9 ha finalitzat una passada d’Eric García.

En aquest primer acte, de color blaugrana, hi ha hagut dues dianes anulades per a cada equip pel VAR. Una de Raphinha (amb 0-0) i una de Toni Martínez (amb 0-3), ambdues per fora de joc previ a la rematada. Pels barcelonistes, una mala notícia, la lesió muscular de Ferran Torres, que s’ha lesionat només començar i ha hagut de ser rellevat al minut 6.

No s’ha alterat el marcador en la segona meitat. I això que hi han hagut oportunitats, a ambdues bandes. Pels blaugrana les més clares han estat dues d’Ansu Fati, que s’ha estrenat en la lliga aquesta temporada. L’atacant de 21 anys ha tingut dos xuts clars que li ha aturat el porter Sivera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.