Barça

L’1x1 del Barça contra l’Alavés

Per Adrià Tella

Iñaki Peña (90’)
OBSERVAT
Ja amb l’ombra de Szczesny amenaçant la seva titularitat després de l’aturada, el partit era un examen més per al porter, que el va aprovar. Va viure tranquil, però atent en les passades llargues i sòlid en un mà a mà en la recta final.
HÉCTOR FORT (67’)
SORPRESA
Ningú l’esperava d’entrada, però Flick va decidir donar descans a Koundé i apostar per la primera titularitat de la temporada del jove lateral, que va complir al costat dret sense patir en excés.
CUBARSÍ (90’)
SOLVENT
Bon partit del central de La Masia. És sempre una assegurança amb pilota i competeix de meravella quan no la té. Se’l va tornar a veure molt còmode al costat d’Íñigo Martínez, amb confiança i jerarquia, malgrat la joventut.
ÍÑIGO MARTÍNEZ (81’)
IMPERIAL
S’ha convertit en un líder absolut a l’eix de la defensa. Apareix en els moments clau amb accions defensives de valor, mana, organitza i el seu bon desplaçament de pilota va ser clau. Va deixar dues passades a l’espai sublims.
BALDE (81’)
SEGUR
Tenia un partit exigent amb Carlos Vicente davant, un jugador dotat físicament com ell i molt ràpid. Va complir quan l’equip no va tenir la pilota i va desplegar-se amb sentit en atac, sense perdre el lloc ni pilotes perilloses.
CASADÓ (90’)
INCOMBUSTIBLE
Partidàs del migcampista. Té energia per aparèixer a tot arreu, no perdona ni una pressió ni regala un sol centímetre al rival. Va estar sensacional en les passades endavant per superar línies rivals.
PEDRI (90’)
IMPRESCINDIBLE
Està aconseguint jugar amb continuïtat, oblidant-se de les lesions i a un nivell espectacular. Va tornar a ser l’eix de l’equip, qui ho ordena tot i li aporta la pausa que altres no tenen. És fonamental.
RAPHINHA (90’)
DIFERENCIAL
El seu estat de forma és el d’un jugador que guanya partits amb regularitat. No s’estalvia un sol esforç, està ràpid, precís i amb les idees clares. Va fer dues assistències més i va generar perill constantment.
FERRAN TORRES (5’)
MALASTRUC
No li surt res. En entredit pel seu rendiment, lluny de la resta d’atacants en aquestes primeres setmanes, va patir una lesió muscular tan sols d’arrencar el partit. Va ser canviat i no podrà anar amb la selecció espanyola.
LAMINE YAMAL (67’)
FRUSTRAT
Mai juga malament, però no assolir l’excel·lència dels darrers partits fa que ell no en tingui prou. Va deixar detalls, però va acabar substituït i, com davant el Young Boys, amb alguna cara llarga a la banqueta.
LEWANDOWSKI (90’)
DESFERMAT
No hi ha qui aturi Lewandowski. ‘Hat-trick’ per confirmar un inici de temporada espectacular. Són 12 gols en 12 partits, 10 en nou jornades de lliga. Ja el separen quatre respecte a l’actual perseguidor per ser el pitxitxi del campionat.
ERIC (85’)
BENEFICIAT
La lesió matinera de Ferran li va permetre jugar el partit sencer, fent-ho a bon nivell i assistint en el tercer gol Lewandowski.
ANSU (23’)
PRESENT
Els millors minuts d’Ansu després de la darrera lesió. Va estar força participatiu, es va atrevir a conduir i va estavellar un xut al pal.
KOUNDÉ (23’)
DESCANSAT
Flick va fer que el substituïssin, després d’haver jugat tots els minuts fins aquesta jornada.
DE JONG (9’)
ESPERAT
Estava previst que acumulés alguns minuts més i el tècnic n’hi va donar nou.
GERARD (9’)
AMONESTAT
Tan sols va jugar nou minuts, però va tenir temps per veure una targeta groga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)