Barça

Laporta: “Neeskens va arribar al cor de tots els culers”

El món del futbol plora la mort de Johan Neeskens. El llegendari jugador del Barça i de la selecció neerlandesa Johan Neeskens va morir ahir a Algèria als 73 anys, segons ha confirmat la federació de futbol del seu país. Considerat un dels millors migcampistes mundials dels anys setanta, es va formar a l’Ajax i va fitxar pel Barça el 1974, la temporada següent de l’arribada de Cruyff.

Joan Laporta ha destacat que el barcelonisme està “consternat i colpit” per la notícia: “Ens ha deixat molt tristos a tots els culers. Com a president del Barça vull compartir el dolor amb la seva família”.

Laporta s’ha emocionat recordant el seu pas pel Barça, on va estar set anys: “Era un jugador extraordinari de futbol que va arribar al cor de tots els culers per la manera que tenia de jugar i donar-ho tot. Era un moment en el qual el barcelonisme anava creixent i el sentiment es feia fort gràcies a jugadors com Neeskens”. Laporta va coincidir el neerlandès quan va ser al Barça de segon entrenador: “Vaig fer molt bona relació amb ell, era un home molt simpàtic, un gran ballarí i una gran persona”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)