Barça

Pere Romeu: “L’equip va a més i tenim l’oportunitat de demostrar com volem jugar”

El Barça s’estrena demà en Champions al camp del Manchester City (21 h), el tècnic Pere Romeu i la jugadora blaugrana Ona Batlle han comparegut en la roda de premsa prèvia al partit, ja des de Manchester, per parlar de les sensacions que té l’equip de cara a aquesta estrena.

Pere Romeu sobre el moment de l’equip

“No podem escollir el calendari. És cert que les jugadores que van anar als Jocs Olímpics han estat menys temps amb l’equip que la resta en aquest inici, però l’equip cada vegada està jugant millor, cada vegada està fent més ocasions de gol, està assimilant el que a mi m’agradaria que fos aquest equip. L’equip va a més. És un partit important i complicat, però un partit més, és la jornada 1. És una bona oportunitat per fer un bon partit, continuar creixent i demostrar com volem que jugui aquest equip.”

Ona Batlle sobre retrobar-se amb conegudes

“És un partit especial per mi, tornar a Manchester i jugar davant companyes amb les quals he jugat i contra qui he jugat. La Laia, la Leila... som professionals dins el camp, però és especial poder jugar contra amigues.”

Batlle sobre el pes de ser les campiones

“No és gens difícil centrar-se en el partit i no pesa el fet de ser les vigents campiones. Som molt ambicioses i volem continuar guanyant-ho tot. És l’oportunitat de jugar contra un gran equip i demostrar què som.”

Batlle sobre tornar a Manchester

“El desig és guanyar, però no més per ser ex del United. És especial jugar contra el City perquè torno a Manchester. Espero que la meva experiència a Anglaterra pugui ajudar a l’equip.”

Romeu sobre la plantilla

“Totes estan disponibles excepte Salma Paralluelo que no ha viatjat. L’Ellie Roebuck en principi no jugarà. Aitana va estar amb angines la setmana passada, però està bé, podrà jugar.”

Batlle sobre el favoritisme

“Crec que elles tenen jugadores per estar aquí, de gran nivell, són un equip de Champions. No tenim cap avantatge.”

Romeu, sobre el City

“És un equip que està fent molt bé les coses, està en el top d’Europa, faran un bon paper en Champions i en lliga.”

Romeu sobre la diferència amb Giráldez

“Crec que no hi ha cap entrenador igual. Soc un altre entrenador i persona. Estem en un club que té la identitat de joc molt marcada, i això per les jugadores és fantàstic. La plantilla també és diferent, estem en procés, estic segur que cada vegada jugarem millor i ho farem a un nivell alt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)