Barça

Creixen els acords de les penyes amb entitats culturals i socials

La PB Montgrí i la PB Sao Paulo són dues de les darreres entitats a demostrar la seva implicació

A banda d’animar els diversos equips del FC Barcelona, les penyes barcelonistes també ofereixen als seus socis activitats culturals, lúdiques i socials que consoliden la seva pertinença i el sentiment de comunitat. Això sovint implica la col·laboració amb entitats locals, en una mostra més del compromís de les penyes amb el seu entorn més pròxim. Dos dels darrers exemples els trobem a la Penya Barcelonista Montgrí i Comarca (Federació Empordà i Catalunya Nord) i la Penya Barcelonista de Sao Paulo (Federació Món), que han firmat respectivament acords amb associacions del seu territori.

En el cas de la PB Montgrí i Comarca, l’entitat ha renovat el seu suport a l’auditori teatre Espai Ter com a patrocinador de l’equipament. L’objectiu és, d’una banda, potenciar la cultura entre els membres de la penya, oferint-los un 10% de descompte per als espectacles de l’Espai Ter. També es faran sortejos d’entrades per als penyistes, per així incentivar-los encara més a assistir a representacions de teatre i altres activitats que ofereix aquest auditori de Torroella de Montgrí durant la temporada 2024/25. A més, la PB Montgrí també podrà disposar de les instal·lacions per dur a terme accions socials. L’acord va ser firmat pel president de la PB Montgrí, Joan Casas, i el regidor de Promoció Econòmica i Desenvolupament, Comunicació, Seguretat Ciutadana i Hisenda de Torroella de Montgrí, Josep Martinoy.

A l’altra banda de l’Atlàntic, la PB Sao Paulo de Brasil ha firmat un acord d’associació amb l’entitat Gondwana-Associació Cultural i Esportiva, que desenvolupa projectes educatius, culturals i socials dins i fora del Brasil, amb el futbol com a mitjà per construir una societat més inclusiva i multicultural. Gràcies a aquest nou vincle, s’impulsaran accions conjuntes per implementar programes educatius culturals i socials, com també la promoció del barcelonisme i els seus valors, com per exemple la promoció del futbol femení. L’acord va ser rubricat pels màxims representants d’ambdues entitats: Miquel Pardina, president de la PB Sao Paulo, i Sebastián Azevedo, president de l’Associació Gondwana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)