Titularitats de Pablo Torre i Koundé en els compromisos internacionals

El blaugrana Pablo Torre ha estat titular en el duel intranscendent de la selecció espanyola sub21, ja classificada per a l’eurocopa 2025, contra el Kazakhstan. El combinat de Santi Denia s’ha imposat per 4-3 després de remuntar una diana inicial de Kenzhebek (12’). Els espanyols només han necessitat deu minuts per capgirar el marcador, amb els gols de Mateo Joseph (15’), Turrientes (20’) i altre cop Joseph (23’). Aquest últim, ve precedit d’un servei de córner servit pel càntabre. Abans d’arribar el descans, Joseph ha firmat el hat-trick (44’). A la represa, malgrat el domini espanyol, el Kazakhstan ha escurçat distàncies de les botes de Kenzhebek (67’) i Ankudinov (76’).

Pablo Torre ha disputat 70 minuts de qualitat. Ha estat un dels futbolistes més actius del duel, movent-se amb sentit, buscant els espais i ajudant en la construcció del joc. A més, també ha buscat el gol. N’ha tingut una clara amb un xut des de la frontal que ha atrapat Anarbekov (36’) i també ho ha provat sense encert final amb una rematada a pilota aturada (56’).

L’altre blaugrana convocat per Denia, Marc Casadó, haurà de continuar esperant per debutar amb la sub21. El migcampista del Barça no anava convocat amb la selecció espanyola des de feia quasi cinc anys, quan va rebre la trucada de la sub 17. Dimarts que ve, contra Malta, té una altra oportunitat.

Minuts més tard, ha arrencat el matx de la França de Koundé contra Israel, corresponent a la tercera jornada de la Nations League. El combinat francès s’ha imposat 1-4 amb gols de Camavinga (7’), Nkunku (28’), Hernández (87’) i Barcola (89’). Gandelman (24’) ha estat l’autor de la diana dels israelians.