Lamine, Pedri i Lewy, titulars amb les seleccions

90 minuts per Yamal i el polonès, mentre el canari ha jugat una hora i Pau Cubarsí no ha tingut minuts, tot plegat sense cap molèstia física pels blaugrana

Els compromisos internacionals continuen i avui ha sigut el torn per quatre jugadors del Barça. S’han estrenat en aquesta finestra els espanyols i Lewandowski. El polonès ha sigut titular i ha completat els 90 minuts, igual que Lamine Yamal. Pedri ha jugat una hora, mentre que Pau Cubarsí no ha tingut minuts.

De La Fuente ha apostat per Pedri i Lamine Yamal, com era previsible, en el duel de la Nations League que Espanya ha jugat a Múrcia davant Dinamarca, amb el català David Raya sota pals. L’extrem, molt participatiu, ha completat el partit quasi sencer. Ha sigut canviat al descompte pel badaloní Sergio Gómez, que ha debutat amb l’absoluta després d’haver competit amb totes les inferiors d’Espanya. Pedri, en canvi, ha sigut substituït per Merino sobre el minut 60. Qui no ha tingut minuts ha sigut Cubarsí, ja que el seleccionador ha optat per Vivian i Laporte a l’eix de la defensa. Els espanyols han acabat guanyant per la mínima gràcies a un gol de Zubimendi, titular en el lloc del lesionat Rodri, al minut 80.

D’altra banda, també com s’esperava, Lewandowski ha sigut titular amb Polònia en l’exigent duel davant la Portugal del català Roberto Martínez. Abans del duel jugat a Varsòvia, la federació polonesa ha homenatjat a Szczesny, nou porter del Barça, després que deixés la selecció al final de la passada Eurocopa. Hi ha jugat 84 partits, repartits en dos Mundials i quatre Eurocopes. Sobre la gespa, Lewandowski ha completat el partit sencer com a capità del seu país. No ha vist porteria i Portugal s’ha acabat enduent el triomf per 1 a 3 amb dianq de Cristiano Ronaldo.

Nova jornada de seleccions superada i, de moment, sense que el Barça hagi de lamentar lesions o molèsties dels seus jugadors, més enllà de l’acumulació de minuts ja prevista.