Barça

El Barça remunta i goleja l’Espanyol en el derbi (7-1)

Després de la desfeta de dimecres en la Champions League al feu del Manchester City, el Barça s’ha rescabalat avui en el derbi contra l’Espanyol. L’equip entrenat per Pere Romeu ha golejat (7-1) al que dirigeix Sara Monforte i es manté intractable amb sis victòries en sis jornades.

Vist el marcador, podria semblar que el duel ha estat un passeig de les blaugrana, però ni de bon tros ha estat així. I és que al descans l’electrònic al Johan Cruyff il·lustrava un 0-1, favorable a les periquites. Un gol de Simona (20’) finalitzant una falta frontal des del mig del camp ha fet saltar la sorpresa i ha impulsat a un Espanyol que ha fet un exercici defensiu impecable, per mantenir l’avantatge en la primera meitat davant d’unes culers en què Romeu ha introduït rotacions.

A la banqueta s’han quedat Alexia, Graham Hansen i Pajor, que han sortit per començar la segona meitat i li han canviat la cara a l’equip. Les barcelonistes han tancat a la seva àrea a les blanc-i-blaves, que no han aconseguit sortir i han acabat sucumbint davant del potencial de les locals. Pajor (59’) ha empatat el partit i des d’aleshores el Barça s’ha desencadenat; Alexia (62’ i 65’), Pina (74’), Aitana (79’) i Pajor (85’ i 87’), que ha fet un hat-trick, han completat la golejada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)