Lewandowski, suplent per unes suposades molèsties, acaba jugant mitja hora amb Polònia

El seleccionador polonès ha afirmat en la prèvia que el davanter del Barça patia una petita lesió que li impedia començar el partit davant Croàcia, ha acabat jugant i amb un ensurt per una entrada lletja del porter croat

Robert Lewandowski ha encès les alarmes en la darrera jornada de l’aturada de seleccions. El davanter del Barça no ha jugat, sorprenentment, d’inici amb Polònia en el partit amb Croàcia i el seu seleccionador ha explicat just abans del duel que ha sigut per una lleu lesió que li ha impedit arrencar. Tot i això, amb l’equip perdent 2 a 3, l’atacant ha acabat entrant per jugar la darrera mitja hora.

Ho feia sense aparent problema, de fet ha tardat quatre minuts a assistir en el gol que ha suposat l’empat. Però a pocs minuts del final ha rebut una entrada molt dura del porter croat, Livakovic, després de rebutjar la pilota. L’acció ha acabat amb el porter expulsat i amb Lewandowski coixejant en els instants posteriors. Malgrat tot, ha pogut acabar el duel. Caldrà veure què té exactament el polonès, si les molèsties físiques prèvies existien i si pot patir alguna lesió per aquesta entrada.

Més enllà del ’9’, bones notícies en clau Barça en aquest final de compromisos internacionals. Luis De La Fuente ha donat descans a Pedri i ha tornat a deixar fora de l’onze a Pau Cubarsí en el partit de la selecció espanyola ha jugat i golejat davant Sèrbia (3-0), amb dianes de Laporte, Morata i Baena. El canari ha jugat mitja hora a la segona meitat, enviant un xut al travesser, mentre que el central ha entrat per jugar els últims deu minuts

D’altra banda, Marc Casadó ha debutat amb la sub-21 davant Malta, com a titular i jugant 80 minuts. Una gran notícia per la moral del jugador de La Masia que, a més, no havia tingut un sol minut en el partit anterior. Per tant, la càrrega és força baixa. En el mateix compromís, Pablo Torre ha disputat 20 minuts després de ser titular i jugar-ne 70 dijous. El duel ha acabat amb un clar 6 a 0 per Espanya, amb quatre gols de Samu Omorodion. Finalment, aquest matí Hèctor Fort ha disputat 82 minuts en el tercer partit de la selecció sub-19, que ha empatat davant Romania (1-1).

Aquesta pròxima matinada Raphinha tancarà la participació blaugrana en aquesta aturada disputant el partit que enfrontarà el Brasil amb el Perú. Serà a les 02.45 h, hora catalana.