Barça

Arrenca el Tormalet

El Barça reprèn la lliga contra el Sevilla per donar el tret de sortida a la setmana més important i exigent des que ha començat la temporada

La millor notícia per als blaugrana són els retorns de Fermín, Dani Olmo i Gavi

El Barça afronta aquesta nit (21h) contra el Sevilla, el primer dels sis partits que disputaran els blaugrana en només 21 dies, abans que el futbol de clubs torni a aturar-se pels compromisos de seleccions. Arrenca un mes de màxima exigència i importantíssim en l’evolució de la temporada, tant a la lliga com a la Champions. La millor noticia per a Hansi Flick és que ja podrà comptar amb Fermín, Dani Olmo i Gavi. Avui mateix rebran l’alta mèdica i podran entrar en la convocatòria per al duel contra el conjunt andalús.

El d’avui és, segurament, el partit que fa més nosa de tots, tenint en compte el que ve després. El Bayern visitarà l’Estadi Olímpic Lluís Companys dimecres, i dissabte que ve hi haurà el clàssic contra el Madrid al Santiago Bernabéu. Amb aquest panorama, el tècnic alemany es veurà obligat a gestionar la plantilla i introduir alguna rotació perquè tots els titulars arribin en les millors condicions en els duels més exigents. Avui, doncs, és un dia idoni per rotar, però sense passar-se. Hansi Flick ja va aprendre la lliçó en la desfeta a El Sadar. Lamine Yamal i Robert Lewandowski, que han arribat tocats de les seves respectives seleccions i acumulen molts minuts a les cames, podrien descansar. El mateix serveix per a Raphinha i Koundé. En aquest sentit, Pau Víctor o Ansu Fati tenen opcions d’entrar a l’onze. Per una altra banda, hi ha els casos de Fermín, Dani Olmo i Gavi, que no juga des de fa un any. Tres reforços que surten de la infermeria i que podrien disposar d’alguns minuts per començar a rodar-se, veient el que s’acosta els propers sis dies. A la porteria, el tècnic culer va esvair tots els dubtes en la roda de premsa prèvia, en assegurar que no hi ha motius per rotar. Iñaki Peña serà el titular, i Szczesny haurà d’esperar la seva oportunitat a la banqueta.

Amb més o menys rotacions en l’onze inicial, el que està clar és que no es poden deixar escapar aquests tres punts. El Sevilla es troba en hores baixes, malgrat la darrera victòria contra el Betis per la mínima. Situats en la dotzena posició de la taula, els andalusos encara no han guanyat cap matx a domicili aquest curs. Empats contra Las Palmas, el Mallorca i l’Athletic, i derrota contra l’Alavés. Al seu feu, tres victòries i dues derrotes. A més, arriben a Montjuïc amb una defensa molt afeblida. García Pimienta només compta amb dos centrals purs cent per cent disponibles per a aquest duel. Tanguy Nianzou està sancionat i Loïc Badé, l’altre central titular, és dubte perquè va arribar de la concentració de la selecció francesa amb unes molèsties musculars. Per tant, s’espera que el brasiler Marcão i el futbolista del planter Kike Salas formin la parella de defensors titulars.

Fa 21 anys que el Sevilla no guanya al feu del Barça en un partit de lliga. Els blaugrana intentaran allargar aquesta ratxa. En cas d’aconseguir-ho, anirien al Bernabéu amb la possibilitat d’agafar un coixí de sis punts.

ROTACIONS

S’espera algun canvi en l’onze inicial veient el que s’acosta els següents sis dies

LA PORTERIA

Hansi Flick manté la seva aposta per Iñaki Peña; Szczesny haurà d’esperar

EL RIVAL

El Sevilla fa 21 anys que no guanya un partit de lliga al feu del Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)