El Barça goleja el Llevant i marxa líder a l’aturada (1-4)

Les blaugrana sumen la 7a victòria i arriben als compromisos de seleccions havent sumat tots els punts possibles en aquest inici de lliga

El Barça goleja al Ciutat de València davant el Llevant i suma la setena victòria en set partits a la Lliga F. Les dianes de Vicky López, Kika, Pina i Paredes han permès arribar a l’aturada de seleccions que arrenca aquesta setmana amb ple de punts en la competició domèstica.

Com ha sigut habitual en les darreres jornades de lliga, Pere Romeu ha introduït molts canvis respecte al partit de Champions de dimecres. Tan sols cinc jugadores han repetit. Havia encaixat primer en els dos darrers compromisos de lliga el Barça, no volia que el tornessin a sorprendre. Ha trigat ben poc a marcar el 0 a 1. L’ha fet Vicky López, assistida per Clàudia Pina, quan no s’havia complert encara el primer quart d’hora de joc.

Tot semblava encarrilat, però el Llevant ha tardat tan sols deu minuts en empatar. Entre Daniela i Cata Coll en pròpia porteria ha arribat l’1 a 1. Les blaugrana han vist com ja li han marcat en aquesta lliga la Real Sociedad, el Madrid CFF, el Granada, l’Espanyol i el Llevant. Són cinc gols en contra en set jornades, la meitat dels deu que el Barça va encaixar en les trenta de la passada campanya.

És un aspecte a millorar, tot i que el tècnic i jugadores han deixat clar que no els obsessiona, sempre que l’equip continuï sent molt superior i generant molt en atac. Ha sigut el cas. Kika Nazareth ha marcat el seu primer gol com a blaugrana, també assistida per Pina, per establir l’1 a 2. Just després del descans, Clàudia Pina ha completat una gran actuació anotant el tercer gol de les catalanes per donar tranquil·litat al marcador. El quart l’ha marcat Irene Paredes per sentenciar definitivament el partit quan restaven deu minuts per acabar. Darrera prova del parcial superada.