Òscar Gistau guia el Barça i castiga el Bayern (3-1)

Youth League. L’equip de Belletti suma la segona victòria en la competició

Juvenil A Barça 3 Bayern 1

BARÇA:Yaakobishbili; Espart, Farré, Olmedo (Kospo, 74’), Jofre; Junyent, Soma (Ávila, 77’), Juan Hernández (Pedro Rodríguez, 59’); Jan Virgili (Pedro Fernández, 74’), Gistau, Pradas (Hugo Alba, 77’).BAYERN MUNIC:Klanac; Dalpiaz, Mijatovic, Puljic, Aznou; Aseko, Richter (Gottlicher, 66’); Karl (Ofli, 62’), Nasrawe (Gashi, 81’), Scott (Mike, 62’); Kusi-Asare (Chávez, 46’).GOLS:1-0 (10’) Òscar Gistau. 2-0 (34’) Òscar Gistau. 3-0 (47’) Jan Virgili. 3-1 (58’) Chávez.ÀRBITRE:Usman Aslam (Noruega). T.G.: a Scott, Dalpiaz, Ofli, Junyent.PÚBLIC:1.304 a l’Estadi Johan Cruyff.

Victòria de prestigi del Juvenil A del Barça contra el Bayern en la tercera jornada de la Youth League (3-1). Triomf a ritme dels gols d’Òscar Gistau. Doblet vital per castigar el conjunt bavarès.

Amb poc més de mitja hora l’equip de Juliano Belletti havia deixat el partit virtualment resolt. Òscar Gistau ha marcat en el minut 10 després d’una bona acció, amb sotana inclosa davant un rival, i un xut precís que ha servit per batre Klanac. El blaugrana ha repetit en el minut 34 amb un bon xut des de fora l’àrea.

Només iniciar la segona part Jan Virgili ha situat el tercer en el marcador, assistit per Arnau Pradas. Felipe Chávez ha retallat distàncies pels alemanys abans de l’hora de partit, però els tres punts no han perillat.