L’1x1 de ...

Per Marta Escubós

iñaki peña (90’)
dubitatiu
Continua sense convèncer. En moltes jugades es mostra dubitatiu. No sap si quedar-se o sortir. El VAR el va salvar del gol encaixat en una rematada de Kane, però sí que va pujar al marcador el que va fer l’anglès en el minut 18.
kounde (90’)
exigit
No va tenir un partit fàcil, Kounde. Va patir amb les aparicions de Gnabry i Alphonso Davies, i en alguna acció li va faltar ser més contundent per tallar les envestides rivals. En tasques ofensives, va estar bé buscant la verticalitat.
cubarsí (90’)
pulcre
En un duel en què calia pensar i executar molt ràpid, ell va ser un dels que més bé ho van fer. En els moments que més va patir el Barça, va saber aguantar. També excel·lent en la sortida de l’esfèrica des del darrere.
Iñigo (90’)
solvent
No va ser el millor partit d’Iñigo Martínez, que va alternar alguna errada amb bones accions. En alguna jugada no es va entendre amb Peña, però va estar correcte tallant les arribades dels bavaresos, amb el seu caràcter característic.
balde (90’)
portent
Gran partit en tasques defensives, el que va fer Balde, tot i que li va tocar patir davant les envestides d’Olise i altres jugadors que li buscaven l’esquena. En l’aspecte ofensiu, va estirar l’equip i el va fer progressar.
casadó (90’)
motor
Versió molt madura de Casadó, que va fer un gran partit, guanyant gairebé tots els duels. Va tallar les arribades de Müller i va guanyar els duels a Harry Kane. No va cometre errades amb la pilota. Va originar el 3-1 de Raphinha.
pedri (85’)
omnipresent
Partidàs en atac i defensa del migcampista canari, que va fer una autèntica exhibició de futbol. Va donar profunditat al joc culer, amb passades a l’espai buscant castigar l’esquena rival. També bé en la recuperació de l’esfèrica.
fermín (61’)
assistent
Va ser l’escollit per acompanyar Pedri i Casadó al mig del camp, i en el seu retorn a la titularitat va oferir una gran versió. Va ser l’autor de dues assistències, en el primer gol de Raphinha i la diana de Lewandowski. Verticalitat i dinamisme.
raphinha (76’)
sublim
Partit per emmarcar del brasiler. Autor d’un ‘hat-trick’, ahir va ser ovacionat per tot l’estadi. Va ser més ràpid que Neuer en totes les jugades, amb una precisió impròpia d’ell. Està en un estat de confiança espectacular.
lamine yamal(85’)
diferencial
Li va costar entrar en el joc en els primers compassos del matx, però quan va aparèixer va ser un dels jugadors més diferencials, sobretot amb la pilota als peus. Va tenir el gol a tocar en dues accions davant Neuer.
lewandowski (85’)
oportú
L’ariet polonès va complir amb el que se li exigeix. Situat sempre al lloc correcte, va tornar a demostrar el seu olfacte golejador. Va ser l’autor del segon gol després d’aprofitar un regal de Fermín. Bé abaixant les pilotes.
FRENKIE de jong (29’)
aire
Va entrar per Fermín, i va aportar serenor al mig del camp. Li falta, però, sumar més minuts i agafar ritme competitiu.
dani olmo (14’)
enèrgic
Va disputar els primers minuts després de recuperar-se de la lesió. Va estar molt atent i participatiu.