Barça

Flick: “És normal l’alegria, hem fet un gran partit”

Champions League

L’efecte Flick sedueix el barcelonisme. Nit màgica a Montjuïc. Era un partit especial per al tècnic alemany perquè es retrobava amb el seu Bayern i el final ha acabat sent el més desitjat pel barcelonisme. Victòria de prestigi per 4-1 i grandíssimes sensacions com a equip.

Hansi Flick estava encantat al final del partit: “El partit ha estat genial. Estic molt content. El resultat i el joc de l’equip ha estat molt bo. Hem tingut algun moment difícil amb el gol de Kane, però ens hem sabut recompondre. Som un equip molt jove però hem demostrat personalitat”. “El Bayern és un equip meravellós, m’agrada veure’ls jugar, i clar, si ets tu qui guanya aquest tipus de partits doncs és normal l’alegria. El partit d’avui ens dona molta confiança de cara al clàssic”.

Raphinha ha estat el gran nom propi de la nit pels seus tres gols, però també Marc Casadó ha estat un dels destacats. Elogis de Flick cap a ell: “Casadó és increïble. És molt bo en defensa, també amb la pilota als peus... Això és la Masia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)