Barça

Bany al Bernabéu per completar la festa (0-4)

El Barça goleja el Madrid en una segona meitat espectacular i tanca la primera setmana gran del projecte Flick amb un rendiment excel·lent

El Barça goleja el Madrid al Santiago Bernabéu (0-4) i tanca de la millor manera la primera setmana gran del projecte Flick, marcant-li quatre gols al Bayern i als madrilenys. Un doblet de Lewandowski i les dianes de Lamine Yamal i Raphinha han segellat un bany espectacular en la segona meitat.

Agressiu inici del Madrid, que ha demostrat que jugava a casa en els primers compassos, buscant generar dubtes al Barça i pressionant molt amunt, amb dues línies de quatre ben organitzades per darrere de Mbappé i Vinícius. El francès ha buscat diverses vegades l’espai a l’esquena de l’alta línia defensiva del Barça, però sempre s’ha trobat en fora de joc.

Amb el pas dels minuts, el Barça ha començat a créixer. Bé en la seva pressió i capaç de començar a acumular possessions. La primera ocasió clara del partit l’ha tingut Lamine, després d’una passada en profunditat de primeres deliciosa de Lewandowski. Però el jove de La Masia s’ha precipitat en la definició i li ha regalat la pilota a Lunin.

La resposta l’ha donat Vinícius, amb una acció individual espectacular amb la qual ha marxat de Koundé i Cubarsí, però tampoc ha encertat en el xut. Pedri ha posat a prova a Lunin des de la frontal i Íñigo ha rematat per sobre el travesser. Tot plegat, en menys de mitja hora d’un clàssic frenètic. No s’ha aturat, i ha arribat el primer gol als trenta minuts. L’ha marcat Mbappé picant la pilota per sobre d’Iñaki Peña, però el VAR l’ha anul·lat per fora de joc quan el francès ha rebut la passada de Lucas Vázquez.

Han arribat uns instants de certa calma en la recta final del primer temps, amb més pilota pel Barça, però amb menys amenaça d’ambdós conjunts. Així s’ha arribat amb taules al descans. Un clàssic apassionant, però amb més intensitat i intencions que perill real. Flick ha mogut la banqueta al descans. Ha decidit introduir a Frenkie De Jong en el lloc d’un Fermín poc precís amb la pilota. L’entrada del neerlandès li ha permès avançar a Pedri.

Ha sortit bé el Barça al segon temps. Ha tingut més pausa amb la pilota, tant en camp propi com en el contrari, i enmig d’aquesta pausa Casadó ha tret la vareta. Ha filtrat una passada interior espectacular per Lewandowski, que ha definit de meravella davant de Lunin per anotar el 0 a 1. Ni dos minuts ha tardat a arribar el segon, amb els de Flick aprofitant que el Madrid havia quedat noquejat. Una gran centrada de Balde des de l’esquerra l’ha rematat de nou Lewandowski amb un cop de cap impressionant entre els centrals blancs. Emmudit el Bernabéu, embogits els culers després de deu minuts sublims de segona meitat.

Tot de cara pel Barça. Li ha costat, però ha reaccionat el Madrid. Una passada sensacional amb l’exterior de Vinícius per Mbappé ha acabat amb una aturada sublim d’Iñaki Peña en el mà a mà. No tot podia sortir bé, Lewandowski ha perdonat inexplicablement el 0 a 3 i el seu hat-trick. Olmo ha filtrat per Raphinha i el brasiler li ha regalat la pilota al polonès que, sense porter ni oposició, ha xutat contra el pal. Una errada surrealista d’un dels millors golejadors de la història. Poc després s’ha repetit la jugada, assistit per Lamine. En aquest cas, amb menys angle i més forçat, ha xutat per sobre el travesser.

Bellingham ha perdona immediatament després l’1 a 2 i Iñaki Peña li ha tornat a aturar una ocasió a Mbappé. I ha acabat arribant el tercer del Barça. Ha sigut en una gran transició. L’ha conduit Raphinha i ha assistit a Lamine perquè afusellés a Lunin. El primer gol de Lamine al Bernabéu, amb 17 anys. Semblava que tot havia acabat, però no. Faltava un golejador per completar la festa del trident. Faltava Raphinha, que ha rebut una pilota en profunditat i ha definit amb una vaselina sublim sobre Lunin. Festa completa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)