Barça

Aitana Bonmatí guanya la seva segona pilota d’or

El repòquer que va aconseguir el Barça i el gran rendiment que ha mantingut en tot el 2024 Aitana Bonmatí no han passat desapercebuts pels responsables de votar qui havia de ser la pilota d’or. La migcampista de Sant Pere de Ribes aixeca així el guardó individual més important del món del futbol per segon any consecutiu.

Aitana va contribuir amb un protagonisme elevat –19 gols i 17 assistències en 41 partits– a la consecució de la Supercopa, la lliga F, la copa de la Reina i la Champions League, els quatre trofeus que el Barça va aixecar la campanya passada. A més, la migcampista catalana va obtenir la Nations League amb la selecció espanyola i una quarta posició en els Jocs Olímpics disputats l’estiu passat a París: “Estic molt agraïda de tornar a estar aquí. Això no s’aconsegueix sola i soc una afortunada d’estar rodejada de grans jugadores que em fan ser millor futbolista. Gràcies al club i als treballadors ja que sense ells no podríem aconseguir això. A l’afició que ens segueix cada setmana i amb qui compartim grans moments com la final de la Champions a Bilbao. I també a la meva família”, ha dit Aitana en forma d’agraïment.

Aquest, és la quarta pilota d’or consecutiva que guanya una futbolista del Barça després de les dues que va encadenar Alexia Putellas i les dues actuals d’Aitana Bonmatí. Des que el 2018 s’entrega a dones futbolistes, el trofeu ha caigut a mans de les dues jugadores blaugrana a més de la noruega Ada Hegerberg (2018) i l’americana Megan Rapinoe (2019).

El podi d’aquest any ha estat completament blaugrana ja que Caroline Graham Hansen i Salma Paralluelo han acompanyat Aitana Bonmatí en segona i tercera posició respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)