Barça

L'ALTRE PARTIT DEL GRUP

N'Doye dóna el triomf al Copenhaguen

El Rubin Kazan va ser millor, però els danesos el van sorprendre en una acció a pilota aturada en el minut 87

COPENHAGUEN

1

RUBIN KAZAN

0

COPENHAGUEN:

Wiland; Pospech, Ottesen, Antonsson, Wendt; Vingaard (Zanka, 89'), Claudemir (Norregaard, 90'), Kvist, Gronkjaer; Santín (Bolaños, 75') i N'Doye.

RUBIN KAZAN:

Rizhikov; Salukvadze, Orejov, Bocchetti (Kuzmin, 65'), Ansaldi; Kaleixin, Murawski, Noboa, Carlos Eduardo (Karadeniz, 77'); Martins (Kasaev, 58') i Kornilenko.

GOLS:

1-0 (87') N'Doye.

ÀRBITRE:

Thomas Einwaller (Àustria).
T.G.:
Orejov i Kaleixin.

Sorpresa a Dinamarca amb el triomf del Copenhaguen per la mínima en un partit en què els russos van ser millors i van buscar el gol amb més insistència, però van ser sorpresos en una jugada a pilota aturada a tres minuts per al final pel davanter senegalès N'Doye, que va fer una bona rematada de cap.

La primera part va ser de domini absolut del Rubin Kazan, que va saber aturar l'estrella local, el veterà Gronkjaer. L'italià Bocchetti va poder marcar amb un bon xut que va salvar Wiland i l'argentí Ansaldi va crear molt de perill amb les seves penetracions per la banda esquerra. Martins, l'home més avançat de l'equip rus, no estava encertat.

La dinàmica no va canviar en la segona part i Antonsson va salvar un gol cantat de Kaleixin. Els minuts passaven i el Rubin Kazan va tornar-se més conservador, fet que va aprofitar l'equip local per arribar amb més perill a la porteria de Rizhikov. Gronkjaer i Claudemir van avisar i N'Doye no va encertar en una clara oportunitat. El senegalès, però, no va desaprofitar una falta llançada per Vingaard en el minut 87 per fer l'únic gol del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)