Barça

Thiago i Jeffren entren però Abidal, no

Pep Guardiola va haver de recórrer al filial del Barça per completar la llista de divuit convocats per viatjar avui al matí cap a Bilbao per enfrontar-se a l'Athletic a San Mamés. El jugador escollit va ser Thiago Alcántara, que no podrà jugar diumenge amb el Barça B contra el Numància, ja que el marge entre el partit del primer equip i el del filial és de menys de 24 hores. El fill de Mazinho ja havia entrat en la llista pel partit contra l'Sporting de Gijón, juntament amb el seu company d'equip Nolito, i contra l'Atlético de Madrid. En el partit contra l'Hércules el jugador del B escollit per Guardiola va ser Jonathan dos Santos. Jeffren, recuperat de la lesió a l'abductor de la cama esquerra, és l'altra gran novetat en la convocatòria per al partit contra l'Athletic Club.

Pel que fa a les baixes, a la de Leo Messi s'afegeix la d'Abidal. El lateral francès, que amb permís del club es va desplaçar dissabte passat a la Martinica per motius familiars –per la malaltia del seu avi, que finalment va morir–, ahir a la tarda es va exercitar en solitari juntament amb un dels recuperadors del primer equip durant poc més d'una hora. Guardiola ha optat perquè aquesta jornada no entri en la llista de convocats i es quedi entrenant-se –avui també ho farà– a Barcelona per poder recuperar al més aviat possible el to competitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)