Barça

Pep Guardiola

Entrenador del FC Barcelona

«Si no haguéssim tingut control ens haurien passat per sobre»

«Des que sóc entrenador mai m'havia trobat un equip tan intens ni tan físic»
«Avui hauríem pogut tancar el grup, però l'equip s'ha comportat. Estan morts»
«Segur que ens equivocaríem si diguéssim que avui no hem guanyat per mala sort»

Malgrat que pugui semblar el contrari pel resultat del partit i perquè en la segona meitat l'equip blaugrana va tenir moltes dificultats per crear joc, Pep Guardiola, que tenia veu de constipat, va voler felicitar efusivament els seus futbolistes per l'esforç que havien fet per obtenir un punt contra un equip que els ho va posar molt difícil. «Si no haguéssim tingut aquest control ens haurien passat per sobre. Mai m'havia trobat un equip tan intens i tan físic com aquest», va dir. Guardiola va insistir que tenia molt mèrit haver pogut sortir amb la classificació per als vuitens de final gairebé assegurada, malgrat que caldrà esperar la jornada vinent contra el Panathinaikòs. «Hem fet un grandíssim partit. Sap greu no haver assolit els tres punts, però estic molt satisfet. Ha estat un gran partit, amb molt bon ambient a la graderia. Avui hauríem pogut tancar el grup, però l'equip s'ha comportat. Els jugadors estan morts, molt cansats», va revelar. De fet, Puyol confirmava que era un dels partits més intensos que mai havia jugat.

El tècnic va lloar les capacitats del conjunt de Copenhaguen. «És el campió de la lliga danesa. Han estat fantàstics en els córners defensius, defensant les bandes. Estan molt ben organitzats, t'arriben per fora i tenen un gran entrenador.» Tot i això, Guardiola va assegurar que havien generat prou joc i ocasions per guanyar el partit.

El tècnic blaugrana no va voler justificar-se amb els tres pals que va fer l'equip (Villa, Messi i Pedro) i que si n'hagués entrat algun, el resultat hauria estat un altre: «La sort no existeix. Sabem que hi és, però ens equivocaríem si diem que avui no hem guanyat per mala sort.»


el copenhaguen


content


els pals

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)