Barça

Picabaralla amb Solbakken

Guardiola li va recriminar les seves paraules sobre Pinto i el tècnic noruec s'hi va encarar

A Pep Guardiola ja no li van agradar algunes de les declaracions que Stalle Solbakken, el tècnic noruec del Copenhaguen que es vol fer el graciós en les rodes de premsa, havia fet en la prèvia, sobretot quan va dir que Pinto era una poma podrida al cistell del Barça. L'entrenador català no va voler entrar en provocacions dilluns, però ahir, després del partit, els dos entrenadors se les van tenir quan marxaven per la banda cap al túnel de vestidors.

Es van dir quatre coses i Solbakken va acabar cridant molt, sobretot quan Sergio Busquets va arribar al lloc on els dos entrenadors estaven discutint i va apartar el noruec amb una empenta.

Guardiola, en la roda de premsa posterior, va explicar que estava molt disgustat amb Solbakken: «Pot demanar una sanció, però el que no pot fer és demanar quatre partits per a Pinto i dir en una roda de premsa que Pinto és una poma podrida. El comportament de Pinto és excel·lent. El que ha de fer és preocupar-se per Santin i deixar en pau Pinto.»

Per la seva banda, el preparador noruec va continuar ironitzant: «No ha entès una broma danesa. Jo només li ho volia explicar. Al final, quan s'ha acostat Busquets hi ha hagut un exercici de lluita lliure, però m'han pogut apartar. Tot i això, respecto molt Guardiola.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)