Barça

Josep Guardiola

Entrenador del Barça

«El Betis m'ha causat més que una bona impressió. El felicito»

«El Betis ha pressionat home a home i així es fa bastant difícil jugar en curt»
«No em crec que ja estiguem a semifinals. No tinc la necessitat de pensar-ho»
«No és un jugador només de lliga ni de copa. Ha quedat fora per un tema de gestió de grup»

Satisfet com de costum, prudent com sempre. Pep Guardiola va ressaltar el mèrit de la golejada del seu equip per l'actuació d'un Betis per al qual el tècnic blaugrana només va tenir bones paraules. «Ha estat un partit fantàstic per a tothom. Ells han tingut ocasions com nosaltres. Si no és el millor equip que ha passat per aquí, un dels millors, segur. Ha pressionat molt i ha estat molt intens. No és casualitat que sigui el líder de segona divisió», explicava Guardiola, per a qui la manera de pressionar dels andalusos va ser la clau de la seva bona primera meitat: «Ens han fet pressió home a home, i així es fa difícil jugar en curt, s'ha de buscar una mica més en llarg. Quan superes la primera línia de pressió sorgeixen els espais, però és difícil.»

Guardiola va deixar palès que coneixia el rival, per això l'onze inicial, farcit de titulars, que va presentar a la gespa del Camp Nou. «Ha estat una setmana atípica, en què ens hem entrenat poc i per això he fet l'equip que he fet. El Betis ens ha obligat a fer molts esforços defensius. Sabíem que Salva Sevilla –ahir extrem dret– creava superioritat pel mig i els seus davanters es mouen molt bé», va exposar el tècnic de Santpedor, que va tallar de soca-rel una possible polèmica per l'absència de Bojan Krkic en la convocatòria final. «Els necessito a tots. Bojan no és un jugador només de copa ni de lliga. Ha quedat fora per una qüestió de gestió de grup. Però els vull tenir a tots.» També a Ibrahim Afellay, que va tenir els seus primers minuts a la que ja és la seva nova casa: «Felicito a la gent per la rebuda que li ha donat. Debutar al Camp Nou no és fàcil. Ho ha fet bé, ha estat participatiu.»

Amb el 5-0, l'eliminatòria sembla més que encarrilada per al conjunt blaugrana, però en un exercici més de responsabilitat, Guardiola va assegurar que el seu equip no abaixarà els braços: «No em crec que estiguem a semifinals. No tinc la necessitat de pensar-ho. Hem de mirar el vídeo, veure el que hem fet bé i el que hem fet malament i anar a Sevilla afrontant el partit amb seriositat.» Sent com és Guardiola, així serà.


La clau


PRUDÈNCIA


BOJAN

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)