Barça

Mourinho diu que Pep està protegit

José Mourinho va dir també la seva sobre la renovació de Guardiola. El tècnic portuguès creu que l'entrenador del Barça té unes condicions immillorables de treball a Barcelona. «Està a casa seva, allà on va néixer i està altament protegit per la premsa local. Allà els jugadors neixen en el club i tenen la filosofia del club. No pots comparar aquesta situació amb la de qualsevol altre club», deia en una entrevista a Sky Sports en què també va parlar de la situació en la lliga: «Després d'aquella derrota, jugàvem a casa contra el València i la gent deia que tindríem por a jugar al nostre estadi. L'equip es va refer i hem de continuar treballant i esperant una errada del Barça. Estem en la final de la copa. És important per a l'equip més jove de la història del Real Madrid. Ara hem de guanyar títols. Hem de guanyar alguna cosa.»

El portuguès sembla reconèixer que és difícil que guanyin la lliga: «Al Barça han coincidit Puyol i Xavi, quan es retirin intentaran fer clons d'ells, però és impossible. Nosaltres hem de continuar el nostre camí i si quedem segons, continuar. No serà la fi del món. Si decidim canviar-ho tot, haurem de començar de zero. Si li donem continuïtat, estarem en el bon camí. Tenim jugadors joves i millorarem, l'èxit arribarà. No estic dient, però, que quedarem segons. Per què no dir que guanyarem la copa i la Champions? Tenim la possibilitat de guanyar el triplet, de no guanyar alguna cosa o de no guanyar res.»

Mourinho afirma en l'entrevista que espera complir els quatre anys de contracte que té amb el Real Madrid, però afegeix que també creia que s'estaria tota la vida al Chelsea i en va marxar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)