Barça

Adriano torna a escena

El brasiler jugarà avui de titular per cobrir la baixa de Dani Alves

Fins ara no ha tingut gaires oportunitats en la seva primera temporada

Tot i que va ser fitxat per la seva polivalència, ha rendit sobretot a la dreta

Quan a Pep Guardiola li van preguntar en la roda de premsa postpartit contra l'Athletic, qui supliria la baixa d'Alves per targetes, el primer nom que li va venir al cap va ser el d'Adriano Correia. Avui és l'oportunitat ideal per al jugador brasiler, que va arribar a Barcelona per 10 milions d'euros i que aquesta temporada, la primera, no està tenint gaires oportunitats. Tot i així, Guardiola no pensa que sigui per falta d'adaptació: «El fet que no tingui tants minuts no té res a veure amb la seva adaptació, però té el Dani al davant i ja sabem que té molta continuïtat.»

Malgrat això, Adriano va arribar al conjunt blaugrana per la seva polivalència, un tret molt important en una plantilla reduïda com és la blaugrana. De fet, aquest curs, en els vuit partits que ha jugat el brasiler ha disputat minuts al lateral dret i a l'esquerre, encara que també pot jugar en posicions més avançades. Tot i això, el jugador només ha disputat vuit partits de lliga aquesta temporada, set de copa del Rei, els dos de supercopa i tres de Champions, un total de 562 minuts, i l'han condemnat a ser gairebé només el substitut de Dani Alves. Ni tan sols les lesions de Puyol, que han obligat Abidal a abandonar la banda esquerra, han fet possible l'entrada del brasiler en aquesta demarcació. «Al principi, quan has adaptar-te, necessites més continuïtat; jo no l'hi vaig donar, però confio molt en ell», assenyala el tècnic blaugrana. De moment, cal temps per a la seva adaptació, i és que per les seves característiques el jugador té capacitats per ser, almenys en el futur, un dels importants de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)