Barça

Bojan, dos mesos de baixa

No s'havia arribat encara a la mitja hora de partit quan Bojan, en una pilota dividida, va notar un fort dolor al genoll que el va obligar a demanar el canvi. En contra de la seva voluntat, no va poder continuar i, després d'unes proves realitzades, es van confirmar els mals presagis: ruptura parcial del lligament posterior del genoll esquerre, o el que és el mateix, entre sis i vuit setmanes de baixa. Amb aquesta lesió, el davanter de Linyola es perdrà gairebé el que resta de temporada tot just quan començava a gaudir de més minuts amb la lesió de Pedro i en un moment decisiu del curs.

«És un drama per a ell però també per a nosaltres, es nota quan hi és i quan no», va dir en la roda de premsa el tècnic Guardiola, que va destacar que era la «pitjor notícia» del dia d'ahir: «És d'aquells jugadors dinàmics i, a més, ja fa dies que es veia que estava molt bé. És un drama perquè necessitem gent i perquè ens estem quedant curts.»

Sense Bojan, al tècnic només li queda com a alternativa a la davantera habitual (Pedro, Messi i Villa) Afellay o l'entrada d'Iniesta en aquesta línia i introduir, així, a l'onze, Keita, tal com va fer en el partit de Champions de dimecres. Amb tot, Guardiola necessita recuperar jugadors per poder afrontar amb garanties el final de temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)